Ukens trippel runde 26

Ukens trippel er tilbake! Her er midtukens oddstips og trippel til runde 26.

Burnley v Tottenham

Burnley har våknet fra dvalen og skal kjempe om å holde plassen i Premier League. Seks poeng de siste fire kampene og en overbevisende seier mot Brighton er nok til at Burnley kan begynne å drømme om å komme over nedrykksstreken.

Dessverre for hjemmelaget får de gjester fulle av selvtillit på besøk. Seieren mot Manchester City, og en Harry kane i scoringsform, er overbevisende nok til å spille på gjestene i kveld. Burnley har våknet fra dvalen, men nærmere 2 i odds på et Tottenham-lag med Harry Kane i form er for høyt til å ikke spille på kveldens trippel.

Spill: Tottenham vinner
Odds: 1.85

Hos Unibet får du doblet innskuddet ditt opptil 5000 kr! Registrer deg HER

Watford v Crystal Palace

Crystal Palace har gått målløse av banen i sine to siste kamper, og har ikke vunnet siden kampen mot Norwich, 28.desember 2021. Hjemmelaget har ikke vunnet en hjemmekamp siden 4-1 seieren mot Manchester United i november.

To lag som slipper inn mange mål bør by på en spennende kamp for den nøytrale seer. Vi holder en liten knapp på hjemmelaget, men velger å spille på at vi får mål i begge ender i kveld.

Spill: Begge lag scorer
Odds: 1.96

Liverpool v Leeds

Laget som har scoret flest mål i Premier League denne sesongen møter laget som har sluppet inn flest mål. Det taler for mange mål på Anfield i kveld, men kanskje kan gjestene ryste Klopp & co?

Liverpool har viktige spillere som Jota og Firmino ute med skader. Backane fikk hvile sist, men for de fleste i Liverpool-stallen har det gått i ett de siste par ukene. Kveldens kamp er den femte på bare 14 dager. Til sammenligning blir dette den tredje på 12 dager eller fjerde på 15 dager for leeds, alt etter hvordan man vil vri og vende på det.

Leeds og Bielsa har fordelen av litt friskere bein, men må gjøre noe for å tette igjen lekkasjen bakover om laget skal unngå nedrykksspøkelset denne sesongen. Det er ingen ting som tyder på at det skje med det første, men Leeds skal likevel ha gode muligheter til å forsvare et spill med + 3 i handicap.

Spill: Leeds + 2.5
Odds: 1.85

Oppsummert så består rundens trippel av:

  • Begge lagene scorer i Watford – Crystal Palace
  • Tottenham vinner borte mot Burnley
  • Leeds vinner med + 2.5 i handicap mot Liverpool

Hos Unibet får du spilt trippelen til 6.20 i odds.
På Norsk Tipping får du samme spill til 5.31 i odds.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds