Oddstips Premier League - Ukens trippel runde 3

Ukens trippel Runde 3

Manchester United – Liverpool

Tilbud til nye kunder: Få 10 i odds på Liverpool mot Manchester United

To storlag som begge har fått en dårlig start på sesongene. Begge lagene er desperate etter en seier og United er desperat etter å ikke tape stort. I miksen er det selvfølgelig også et av de største derbyene i engelsk fotball. Alt ligger til rette for at dette blir en svært underholdende kamp.

Jeg har dessverre lite tro på at United vil kunne få noe ut av kampen. For selv om Liverpool bare har klart to uavgjort mot antatt svakere lag, så har Liverpool skapt mye sjanser og dominert kampene. Med de tallene som Liverpool skapte mot Crystal Palace, så ville Liverpool vunnet 9 av 10 ganger.

Uniteds Ten Hag har nok vært litt naiv, og latt seg lure av en god pre-season. Det tar både tid og riktig mannskap for å få United til å spille slik han vil. Det så ikke bra ut mot Brentford, ei heller mot Brighton. Jeg tror det fort kan bli enda et stortap, men jeg går får en sikrere variant med seier til Liverpool til 1,56 i odds.

Spill: Liverpool vinner
Odds: 1,63

Leeds United – Chelsea

For dere som har hørt sist episode av Premier League-podden,  så vil dere høre at jeg mener Chelsea ble ranet av Tottenham. I mine øyne burde Chelsea ha vunnet den kampen. Men det som imponerte meg mest er hvor kjapt de nye ervervede spillerne Cucurella og Koulibaly har funnet sin plass i laget. Spesielt førstnevnte som var vesentlig for Chelsea mot Tottenham. 

Alt i alt så ser Chelsea veldrillet ut. Nå møter de Leeds som har hatt en god start på sesongen med en uavgjort og en seier. Det ser ut som Rodrigo har bestemt seg for å fylle skoene til Raphinha. Noe som vil bli veldig viktig for Leeds sine sjanser for å overleve til neste sesong. 

Allikevel så syns jeg det ser ut som Jessie Marsch har noe jobb foran seg når det kommer til forsvaret. Jeg er fristet til å spille at begge lag scorer, men har valgt noe safere og gått for en Chelsea-seier. Jeg tror nok Chelsea blir en oppgave for stor for Marsch sine menn.

Spill: Chelsea vinner
Odds: 1.57

Bournemouth – Arsenal

Siste kampen på trippelen og hattrick i borteseiere.

Det er alltid gøy å se når en spiller kommer til et lag, og det plutselig framstår som den siste brikken i laget for at alt skal klikke på plass. Som Van Persie til United eller Kante til Chelsea. 

Det er selvfølgelig altfor tidlig å si om dette gjelder for Gabriel Jesus, men ting virker veldig lovende. To mål og to assist mot Leicester er både imponerende og sterkt. Det er mangetalenter i Arsenal leieren som nå har blitt et år eldre og fått mer erfaring. 

Det ser ut som mål kan komme fra alle kanter og alle spillere. Så selv om Bournemouth overrasket med seier over Aston Villa i sesongåpningen, så har jeg ingen tvil om at Bournemouth skal rykke ned. På papiret er dette et Championship-lag, og i løpet av sesongen vil vi nok se dette mer tydeligere.

Bournemouth er bra defensivt og gode til å holde på ledelsen når de først scorer, men som de viste mot Manchester City har de lite å stille opp med mot topplagene. Spesielt når de har sluppet inn det første målet. 

Arsenal har imponert med fantastisk angrepsspill de første to kampene, som jeg mener har vært på nivå med City. Jeg tror Arsenal kommer til å vinne denne kampen, og det med flere mål. Derfor har jeg valgt å spille på at Arsenal vinner med -1 i handicap til 2,12 i odds.

Spill: Arsenal vinner -1.5 i handicap
Odds: 2,23

Total odds: 5,71

Lykke til, og husk å spill med måte.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds