Ukens trippel runde 38 – Premier League Oddstips

Da har vi endelig kommet til siste runden av sesongen 20/21. En spennende sesong med mange oppturer, skuffelser og overraskelser. Hvor kanskje en av de største høydepunktene kom på slutten hvor endelig publikum fikk lov til å komme tilbake på tribunene i England. La oss håpe på at neste sesong vil bli normal og Koronafritt. La oss se på sesongens siste trippel.

Opprett konto – sett inn 200 kroner og få 600 kroner å spille for!

Wolverhampton – Manchester United

Hadde det vært tidligere i sesongen hadde jeg satt United som klar favoritt i denne kampen. Men ettersom Solskjær har bekreftet at han vil rullere spillere med tanke på Europa League finalen påfølgende onsdag er kampbildet ikke lenger så klart. Det er stor sannsynlighet for at spillere som Bruno Fernandes og Luke Shaw vil bli hvilt. Vi kan altså forvente oss et såkalt b-lag fra United-siden. Sistgang United gjorde tilsvarende var mot Leicester tidligere i mai, og det endte med tap. Nå møter de et lag som på sin side har bekreftet blir Nuno Espirito sin siste kamp som manager for Wolverhampton. Det er derfor et kampbilde som er vanskelig å forutse. Men ser vi på tallene så er Wolverhampton i bunnsjiktet på antall mål scoret denne sesongen. Angrepsspillet de briljerte med i forrige sesong har vært fraværende, og det er ingen tegn på at det har endret seg på sesonginnspurten. Tre mål på de fem siste kampene lukter det ikke krutt av. Nå møter de et lag som gjennom sesongen har vært gode bak, og er topp fire når det kommer til xGA (Expected Goals Against). Solskjærs menn har allikevel hatt noen utfordringer de siste fem kampene, og har siden mai endt på bunn fem når det kommer til xG (Expected Goals). Dette, kombinert med de meldte endringene gir meg ikke stor tro på at det blir mye mål i denne kampen. Det hjelper også at i løpet av de fem siste gangene lagene har spilt mot hverandre har det endt under 2,5 mål. Derfor syns jeg Unibet sin odds på 2,04 for under 2,5 mål representerer stor verdi, og blir trippelens første spill.

Under 2,5 mål – 2,04 odds

Sett inn 200kr, spill for 600kr – registrer deg her

Leicester City – Tottenham

Den andre kampen på trippelen er to lag som faktisk har noe å spille for. Leicester for Champions League-plass og Tottenham for Europa League-plass. To lag som ikke klarer å slutte og score mål. Man må faktisk tilbake til 13. februar(!) for å finne en ligakamp hvor Tottenham ikke har scoret mål. Tilsvarende kan man bare finne én kamp i det tidsrommet som Leicester heller ikke har scoret ligamål. Og i begge tilfeller var dette mot Manchester City. Begge lagene har i mai måned matchet hverandre når det kommer til xGA. Unibet har derfor etter min mening satt en riktig odds på 1,56 på at begge lagene skal score mål. I tillegg til at Harry Kane er en av to som kjemper om å bli sesongens toppscorer er det stor grunn til å tro at blir mål i denne kampen. Det ligger derfor til rette for at dette kan bli en av helgens mest underholdene kamper.

Begge lagene scorer – 1,56 odds

West Ham – Southampton

I forrige kamp handlet det om to lag som ikke klarer å slutte og score mål. I denne kampen går vi for to lag hvor det er vanskelig å si om hva de elsker mest – å score mål eller og slippe inn mål. Spesielt Southampton som har sluppet inn nest mest mål hittil i denne sesongen. Når de spiller kamper gjelder det for begge lagene at de enten vinner stort eller taper stort. Og vinner sjeldent 1-0. West Ham er fortsatt en av de lagene som har noe å spille for. De lå godt an for å gjøre den store bragden å kvalifisere seg til Champions League. Men etter noen ustabile prestasjoner i sesonginnspurten kjemper de nå om Europa League-plass. På de fem siste kampene har West Ham scoret seks mål og sluppet inn fem. Southampton på sin side har scoret syv mål og sluppet inn tilsvarende syv. Det er derfor ganske lett å tenke seg til en målrik kamp. Dette er en kamp jeg ser for meg at lagene vil gå offensivt ut, noe som vil gi både Michail Antonio og Danny Ings mye rom å kose seg i. Unibet gir 1,66 i odds for at det blir over 2,5 mål i denne kampen, og den blir trippelen siste spill.

Over 2,5 mål – 1,66 odds

Oppsummert så består rundens trippel av:

  • Under 2,5 mål I Wolverhampton – Manchester United
  • Begge lagene scorer i Leicester – Tottenham
  • Over 2,5 mål I West Ham – Southampton

Dette gir en total odds på 5,22. En fin odds som forhåpentligvis vil gjøre at spalten avslutter sesongen med en god seier og gevinst.

Til slutt vil jeg takke for følget og ønsker dere alle en riktig god sommer.

Lykke til, og husk å spille med måte.

Opprett konto – Få 100% i bonus

Alle nye kunder kan velge mellom 100% oddsbonus inntil 2000 kroner, eller å sette inn 200 kroner og få 600 kroner å spille for.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds