Ukens trippel runde 4

Her er ukens trippel fra gutta i Premier League Podden. Hver uke kommer Daniel og Christer med sin utvalgte trippel til Premier League runden. Denne runden er det Daniel som har plukket ut rundens tre beste spill.

Tilbud til nye kunder: Sett inn 500kr, spill for 1500kr på oddsen.

Aston Villa – West Ham

Spill: Under 2.5 mål
Odds: 1,95 

Aston Villa har startet sesongen variabelt, med to tap og en seier. På de tre kampene har de scoret tre mål. Villa har dessverre skuffet offensivt, selv med mange spennende spillere, og med nært skadefri tropp. Et annet lag som har skuffet i starten av denne sesongen er West Ham. Det virker som om denne sesongen startet for tidlig for London-klubben, og fasiten etter tre kamper er 0 poeng, 0 mål scoret og sisteplass (i skrivende stund).

West Ham møter også Viborg i midtuka, og jeg tror Moyes kommer til å være opptatt av defensiv stabilitet i kampene som kommer. Under 2,5 mål virker å være et godt spill til nesten 2 i odds i denne kampen.

Arsenal – Fulham

Spill: Over 2.5 mål
Odds: 1,54

Arsenal er i storslag, og scorer masse mål. De er den eneste klubben som står med ni poeng etter tre kamper, og de har også scoret ni mål på tre kamper. Fulham har også hatt en meget god sesongstart, med fem poeng på de første tre. De har scoret fem mål på disse kampene, og sluppet inn fire.

Begge lagene virker å være meget bra påskrudd fremover, men jeg tror begge lag kan score mål her. Kunne lett spilt Arsenal -1 her, men på et eller annet punkt må jo Arsenal også treffe på et bananskall? Ender derfor med å velge over 2,5 mål i denne kampen.

Brentford – Everton

Spill: Over 2.5 mål
Odds: 2,05

Brentford er nok et lag som har fått en god start på sesongen. De har «bare» 1-1-1 etter tre kamper, men 4-0-seieren mot United, og comebacket mot Leicester var overbevisende. Det er uten tvil masse mål i Franks veldrillede Brentford-lag, og Toney ser ut som en million. Fasit etter tre kamper er åtte mål scoret, og fem baklengs.

Everton har på sin side startet dårlig poengmessig. Savnet av en klinisk avslutter er tydelig. Likevel så de ganske bra ut offensivt mot Nottingham Forest sist. Jeg tror begge lag scorer her, og jeg tror begge lags defensive utfordringer gjør at det blir mer enn to mål. Ender derfor på over 2,5 mål.

Best odds på ukens trippel

Ukens trippel runde 4Trippelen gir en totalodds på 6.16 hos Unibet.Sammenlignet med Norsk Tipping er oddsen nesten 10% høyere hos Unibet. Same spill gir i skrivende stund 5.70 hos NT.

I tillegg til bedre odds får du som ny kunde også en 200% innskuddsbonus på ditt første innskudd

Setter du inn 500 kroner, får du 1500 kroner å spille for. Du kan sette inn opptil 1000 kroner, og få 3000 kroner å spille for.

Registrer deg her, og gjør ditt første innskudd. 

Lykke til, og spill ansvarlig!

*Bonusen må omsettes 10 ganger på oddsen før pengene eller eventuelle gevinster med disse kan tas ut.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds