Ukens trippel – Runde 6

Her er ukens trippel fra gutta i Premier League Podden. Hver uke kommer Daniel og Christer med sin utvalgte trippel til Premier League runden. Denne runden er det Daniel som har plukket ut rundens tre beste spill.

Everton – Liverpool

Liverpool vinner (-1 handicap)
Odds: 2.06

Dette er andre uka på rad at Everton har to kamper i uka. Det føler jeg ikke de har tropp til. Det er kanskje for tidlig å friskmelde Liverpool fullstendig. Seieren mot Bournemouth i helga var overbevisende, selv om Bournemouth så svært svake ut.
Liverpool har uansett all grunn til å gå ut i 100 i derbyet mot byrival Everton. De har slitt med litt skader, men noen av spillerne er ryktet tilbake til denne kampen. Everton har også en del skader, og sliter med å score nok mål. Oddsen ligger på 2.00, som jeg synes er godt betalt for et Liverpool-lag som tross en svak sesongstart tross alt er meget gode.

Tottenham – Fulham

Tottenham vinner
Odds: 1.51
Spurs ser ikke fantastiske ut, men de er gode nok til å vinne kamper (3-1-0). Fulham står med 1-2-1 så langt denne sesongen, og er på ingen måte enkle å slå. De har forsterket seg godt defensivt, og laget har også mål i seg, hvor særlig Mitrovic ser meget god ut. Jeg tror likevel Contes Tottenham skal ta denne hjemmeseieren, kanskje ikke lett, men likefullt.

Brighton – Leicester

Brighton vinner
Odds: 1.90
 Brighton har sett usedvanlig sterke ut så langt denne sesongen. Leicester har på sin side sett svake ut, selv om de naturlig nok skapte en del mot 10 mann på Stamford Bridge forrige helg.
Som vi har snakket om på Premier League Podden tidligere, har det sett ut som om Leicester har hatt en tendens til å dale i prestasjonene utover i kampene. 1.85 på hjemmeseier føles godt betalt, de to lags form tatt i betraktning.

Best odds på ukens trippel

Ukens trippel - Runde 6Trippelen gir en totalodds på 5.91 hos Unibet.

I tillegg til bedre odds enn hos Norsk Tipping, får du som ny kunde også en 200% innskuddsbonus på ditt første innskudd

Setter du inn 500 kroner, får du 1500 kroner å spille for. Du kan sette inn opptil 1000 kroner, og få 3000 kroner å spille for.

Registrer deg her, og gjør ditt første innskudd. 

Lykke til, og spill ansvarlig!

*Bonusen må omsettes 10 ganger på oddsen før pengene eller eventuelle gevinster med disse kan tas ut.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds