Oddstips Premier League

Ukens trippel – Runde 8

Her er ukens trippel fra gutta i Premier League Podden. Hver uke kommer Daniel og Christer med sin utvalgte trippel til Premier League runden. Denne runden er det Daniel som har plukket ut rundens tre beste spill.

 

Nottingham Forest – Fulham

To nedrykkskandidater (ifølge ekspertene) møtes til dyst fredag kveld. Forest har startet sesongen slik de fleste tenkte, med 1-1-4 på de første seks kampene. Fulham har på sin side startet sterkere en i alle fall jeg trodde, og står med åtte poeng etter seks kamper (2-2-2). Forest har vist at de kan score mål på hjemmebane, men kanskje viktigere i denne sammenhengen har Fulham vist at de både kan score og slippe inn mål. Fulham har faktisk både scoret og sluppet inn mål i fem av de seks kampene de har spilt, og står med 9-9 i målforskjell. Her tror jeg begge lag scorer.

Begge lag scorer. 1,68.

Tottenham – Leicester

Spurs har vunnet alle sine hjemmekamper så langt denne sesongen, og den trenden tror jeg fortsetter mot Leicester. Det er sjelden kalassifre Tottenham vinner med, men det spiller ingen rolle for Conte når det er tre poeng som protokollføres til slutt. Leicester har rett og slett startet sesongen dårlig, og har tidvis sett begredelige ut. De ligger klink nederst på tabellen med ett poeng, og jeg tror ikke de får fylt på med poeng her. Tottenham hadde langtur til Portugal på tirsdag, men med kamp seint lørdag her, tror jeg ikke det har så mye å si.

Tottenham vinner: 1,51.

Newcastle – Bournemouth

Det er mål i dette Newcastle-laget, og hjemme bruker nordlendingene å være vanskelige å slå. Bournemouths sesong har så langt vært mye opp og ned, men med sju poeng er resultatet etter seks kamper bedre enn jeg hadde sett for meg før sesongstart. 9-0 i sekken mot Liverpool for et par uker siden har blitt fulgt opp med 0-0 mot Wolves og seier borte mot Nottingham Forest. Jeg tror likevel turen til Newcastle blir tung denne helga. Med Saint-Maximin og Guimarães ryktet tilbake fra skade til denne kampen, blir fort Newcastle enda bedre offensivt. Oddsen på valgte hjemmespill mot et noe ustabilt nyopprykket lag synes jeg er såpass god, at jeg er solgt.

Newcastle vinner med -1 i handicap: 2,23.

 

Totalodds: 5,66.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds