Ukens trippel runde 8

Det har vært en forrykende landslagspause. Med mye dramatikk med Ungarske fans, tvilsomme dommeravgjørelser, men ikke minst lever VM-håpet til Norge videre.

Nå kan vi endelig vende blikket mot det som virkelig teller; Premier League. Runde 8 er på trappene, med mange spennende kamper å vurdere. Her er ukens trippel for runde 8.

Registrer deg her: Sett inn 1500kr, spill for 3000 kr

Leicester City – Manchester United

Første spill på trippelen er en kamp som har ingrediensene til å bli svært underholdene. Vi har to lag som hittil bare har klart å holde nullen i én kamp, men som til gjengjeld scorer mange mål. For mange har det gått under radaren at Vardy før denne runden er delt toppscorer med Mohammed Salah.

United på sin side har scoret 14 mål hittil, noe som plasser United i toppsjiktet blant Premier League lagene. Det er derfor mye som tyder på at begge lagene kommer til å score i denne kampen, noe som gjør den til trippelens første spill.

Avgjørelsen ble enda enklere når det ble bekreftet at United har fått en liten forsvarskrise i løpet av landslagspausen. Både Raphael Varane og Harry Maguire er ute med skade. Så det ligger til rette for at Leicester-fansen kommer til å få god grunn til å synge ‘Vardy is having a Party’ i denne kampen.

Begge lag scorer – 1,65 odds

Norwich City – Brighton & Hove Albion

Det hender seg flere ganger at resultater og plassering på tabellen er misvisende for lagets prestasjoner, og at et lag spiller bedre eller dårligere enn hva tabellene viser.

Men det kan man dessverre ikke si når det kommer til Norwich. Laget er i bunnen når det kommer til xG (Expected Goal) og er bare slått av Newcastle når det kommer til xGA (Expected Goal Against). Det har resultert i to mål og 16 baklengs, og er dermed dårligst i klassen.

Det vil måtte kreve en kombinasjon av Harry Potter og Gandalf for å kunne produsere miraklet det kreves for at Norwich ikke rykker ned denne sesongen. I denne runden møter de et lag som befinner seg i topp fem når det kommer til xGA.

Forsvaret til Brighton har, som nevnt i tidligere spalter, begynt å vise stødige takter. Jeg har vanskeligheter for å se at Norwich skal klare å score mål i denne kampen. Så her spår jeg en seier til Brighton, i en kamp som jeg tenker vil ende 0-1 eller 0-2. Unibet gir 2,20 i odds for en Brightonseier, en overraskende høy odds mot ligaens dårligste lag.

Brighton & Hove Albion – 2,20 odds

Arsenal – Crystal Palace

Etter en forferdelig start på sesongen, er det mye som tyder på at Arsenal har klart å snu skipet. Man skal være veldig forsiktig med å legge for mye vekt på betydningen av en spiller, men mye har endret seg etter at Arsenal satte Aaron Ramsdale mellom stengene.

Etter Ramsdale kom på banen har Arsenal sluppet inn et mål, vunnet fire kamper og spilt en uavgjort. Det har altså vært en drastisk forbedring i Arsenalforsvaret. Nå møter de et lag som er fryktelig ustabile. Crystal Palace har vunnet én kamp, og for det meste spilt uavgjort eller tapt 3-0.

Ser man på kampene som har blitt spilt, så ser man at Crystal Palace har vanskeligheter å bryte ned lag som har et godt forsvar. Brentford, Liverpool og Chelsea har alle klart å holde nullen mot Crystal Palace. I de kampene hadde Crystal Palace en xG under null. Jeg tror derfor at Crystal Palace vil få det tungt mot Arsenal og har valgt å gå for en Arsenalseier til 1,70 i odds hos Unibet.

Arsenal vinner – 1,70 odds

Oppsummert så består rundens trippel av:

  • Begge lag scorer i Leicester City – Manchester United
  • Brighton & Hove Albion vinner over Leicester City
  • Arsenal vinner vinner over Crystal Palace

Dette gir en total odds på 6,17. En fin odds til å ønske Premier League tilbake.

Lykke til, og husk å spille med måte.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds