Ukens trippel runde 9

La oss i denne runden hoppe over introen, og gå rett på sak! Her er trippelen for runde 9!

Supertilbud til nye kunder: Sett inn 2000kr, spill for 4000 kr

Chelsea – Norwich City

Norwich har fortsatt til gode å vinne en kamp. På ni kamper har de to uavgjorte og syv tap, er i bunnsjiktet når det kommer til xG (Expected Goals) og xGA (Expected Goal Against). De underliggende tallene de produserer er på et Championship-nivå.

Forrige runde klarte de å overraske med en uavgjort mot Brighton, men i denne runden møter de en av tittelkandidatene. Chelsea har plassert seg som tittelkandidat med det rette.

Hittil denne sesongen har de bare tapt en kamp og spilt en uavgjort. På papiret skal ikke Norwich ha en sjanse mot Chelsea. Og det tror jeg vi kommer til å se i praksis nå til helgen. For selv om Chelsea mangler Lukaku til denne kampen, har de flere nok kvalitetsspillere til at det ikke burde endre på utfallet noe særlig.

Selv etter at det ble bekreftet at Lukaku er ute i denne kampen, er de fortsatt favorittene til å score flest mål. Første kamp på trippelen blir derfor at Chelsea vinner med -1 i handicap, noe som Unibet har satt 1,53 i odds for.

Chelsea vinner med -1 i handicap – 1,60 odds

West Ham – Tottenham

Vi har et nytt «London derby» denne runden, hvor øst møter nord. Det er to jevne lag som skal møtes til dyst. West Ham har hatt en imponerende start på sesongen. 15 mål er scoret hittil, og laget er topp tre når det kommer til xG. Dette er mye grunnet spillere som Benrahma og Antonio, som har vært i storform. Spesielt sistnevnte, som er den spilleren i Premier League som har høyest xG. Det vil si at det er den spilleren som har flest store sjanser. Tottenham har på sin side hatt en variert start på sesongen. De har vunnet mot lag hvor det er forventet at de skal tape, og tapt mot lag hvor man har forventet en seier. I løpet av sesongstarten har Tottenham vist, til tider, store defensive utfordringer. Dette har medført at når de først taper, så taper de med mange mål. I de kampene de har tapt hittil, har motstanderen scoret tre mål. Men Tottenham har vist at de klarer å score mål, uten nevneverdig hjelp fra Harry Kane. Det blir derfor interessant å se om Kane har fått mersmak etter sesongens første mål mot Newcastle. Jeg har derfor tro på at denne kampen kan fort bli målrikt. Jeg har valgt å gå for over 2,5 mål. Noe som Unibet gir 1,83 i odds for.

Over 2,5 mål – 1,83 odds

Manchester United – Liverpool

Det brenner under føttene til Solskjær i disse dager. Leicester sin 4-2 seier tydeliggjorde mye av forsvarsproblemene til United. Et forsvar som var mye preget av dårlig organisering, skade og individuelle feil. Det er lite som tyder på at de nevnte problemene vil løses over natten, og nå skal United møte laget som topper de offensive statistikkene. Liverpool fortsetter sin ubeseirete rekke, ledet av Mohammed Salah som kanskje er i sitt livs beste form. Siden sesongstart er det bare i en kamp at Liverpool har scoret mindre enn to mål, og den kampen var mot Chelsea. Jeg tror derfor at United skal få det tøft, og at det kommer til å bli ekstra varmt for føttene til Solskjær. Unibet gir 2,30 i odds for en seier til Liverpool. Noe som tilsier at ekspertene ikke er like overbevist som meg for at det blir en lett Liverpool seier, men det blir allikevel trippelens siste spill.

Liverpool vinner – 2,30 odds 

Oppsummert så består rundens trippel av:

  • Chelsea vinner med -1 over Norwich City
  • Over 2,5 mål i West Ham – Tottenham
  • Liverpool vinner over Manchester United

Dette gir en total odds på 6,48.

Lykke til, og husk å spille med måte.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds