United eller City for Darwin?

Både før og etter den onsdag har ryktene svirret rundt spissen fra Uruguay. Darwin kom til Benfica fra den spanske klubben Almeria i september 2020. I portugisiske Benfica har han scoret 20 mål på 52 kamper. Selv om denne sesongen begynte med en kneskade for Núñez, har han rukket å score seks mål på åtte kamper. Som nevnt kom to av målene nylig i Champions League mot Barcelona, noe som ikke har roet ned ryktene rundt 22-åringen. Det meldes at mange klubber, deriblant Manchester United og Manchester City, skal ha Darwin høyt på listen over spillere de ønsker seg. Begge klubbene skal ha hatt speidere ute for å se ham live.

Manchester United er godt forspent offensivt, og ikke minst på spissplass. De røde har Cristiano Ronaldo, Mason Greenwood og Edinson Cavani klare til kamp, Anthony Martial på vei mot noe som kan ligne på målform og Marcus Rashford i rask bedring etter operasjon.

Manchester City mistet Sergio Agüero etter at hans kontrakt gikk ut og han valgte å signere for Barcelona. Siden da har de lyseblå vært heftig linket til Harry Kane, og det ble en saga som varte og rakk helt til overgangsvinduets slutt. I klubben er Gabriel Jesus og Raheem Sterling de mest brukte alternativene på topp, dersom City spiller med en utpreget spiss. Likevel viser sommerens jakt på Kane at Pep mener at klubben mangler et tydelig førstevalg på topp.

Darwin Núñez spiller enn så lenge i Benfica, og tiden vil vise om det skjer noe rundt ham i januarvinduet eller neste sommer. Mot Barcelona fikk han vist at han absolutt kan score mål i de store kampene.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds