United-stjerne kritiserer Solskjær: – Det er nesten forræderi

Anthony Martial mener han ble urettferdig behandlet av Ole Gunnar Solskjær. 

Martial leverte gode prestasjoner i Ole Gunnar Solskjærs første fulle sesong som Manchester United-manager. Franskmannen leverte 23 scoringer og tolv assist i 2019-20.

I Solskjærs neste sesong bak roret gikk ting annerledes for 26-åringen. Spissen fikk betydelig mindre spilletid og pådro seg en rekke skader i løpet av 2020/21.

Manchester United fans react to Anthony Martial injury update - United In  Focus

I et intervju med France Football innrømmer Martial at nordmannen overbelastet ham.

“I de siste to sesongene har jeg spilt jevnlig mens jeg var skadet. Folk vet ikke det. Jeg klarte ikke å akselerere igjen i de fire månedene etter “Covid-sesongen”. Solskjær sa bare at han trengte meg, så jeg måtte spille.”, forteller Martial.

 

“Når du ikke blir frisk, begynner ting å bli komplisert og jeg ender opp med å bli kritisert. Solskjær brydde seg ikke nok til å fortelle media. Naturligvis endte jeg opp med å bli langtidsskadet. Når jeg kom tilbake, ferdig, jeg spiller ikke mer.”, fortsetter 26-åringen.

Ole Gunnar Solskjaer names three changes Anthony Martial must make to be  successful Man Utd No.9 - Mirror Online

“Jeg tok det svært dårlig. Jeg fikk en følelse av urettferdighet. Du blir bedt om å ofre deg selv for laget også blir du sviktet bak ryggen. For meg er det nesten forræderi, det hater jeg.”, avslutter han.

Martial er foreløpig ute med en akilles-skade. Franskmannen har kun spilt en kamp for United under Erik ten Hag denne sesongen.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds