United-stjerne vraket fra landslagstropp etter voldsanklager

Manchester Uniteds Antony (23) er anklaget for vold mot sin tidligere partner. Nå mister han plassen sin på det brasilianske landslaget. 

Mandag kveld bekrefter det brasilianske fotballforbundet at de trekker tilbake innkalling av Antony, Forbundet begrunner avgjørelsen med at saken først må etterforskes, og at fornærmede, Antony og det brasilianske landslaget må ivaretas.

Manchester United star Antony misses second day of training to add to Brazil concerns after Neymar blow | Football | Metro News

I et intervju med brasilianske UOL, som ble publisert mandag, anklager Gabriela Cavallin, Antonys eks-partner, spilleren for å ha angrepet for første gang mens hun var gravid på ferie i Brasil i juni 2022. Hun hevder at han truet med å kaste henne ut av en bil i fart.

Videre hevder Cavallin at hun ble skallet ned og slått av Antony på et hotellrom i Manchester i januar 2023.

– Falske anklager 

Etter at anklagene ble gjort offentlig mandag kveld publiserte Antony en uttalelse på sin offisielle Instagram-konto hvor han hevder erklærer uskyld. – Jeg kan med sikkerhet si at anklagene er falske, og at bevisene som allerede er fremlagt viser at jeg er uskyldig i anklagene som er fremsatt», skriver Antony.

Nettstedet The Athletic har kontaktet Manchester United for en kommentar.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds