Ute resten av året

Liverpool bekrefter at Fabinho er ute resten av året med en leddbåndskade i ankelen han pådro seg mot Napoli onsdag kveld.

– Det er selvfølgelig dårlige nyheter, men vi vet ikke hvor lenge han er ute. Det er ganske sikkert at han ikke kommer til å være involvert i juleprogrammet. Det vil ta en stund, sier Liverpool-manager Jürgen Klopp på fredagens pressekonferanse.

Fabinho er ventet å være ute i seks til åtte uker, skriver Liverpool Echo. Dermed kan han miste så mange som tolv kamper.

– Det er den første skikkelig dårlige nyheten for Liverpool denne sesongen. Han betyr veldig mye. Han har egentlig løst det lille problemet til Liverpool. Én ting er den delen av spillet hans med å dekke store rom og være veldig god i duellspillet, men han har god ballbehandling og er kjapp til å vite hva han skal gjøre til enhver tid, sier TV 2s fotballekspert Simen Stamsø-Møller.

Tror Wijnaldum tar plassen

Tv2s Fotballekspert, Simen Stamsø Møller, tror Wijnaldum tar over Brasilianerens rolle i start 11´eren.

– Det mest naturlige er Wijnaldum. Han er den som er nærmest i kvalitet. Det blir Wijnaldum eller Henderson, men ingen av dem er like gode til den rollen som Fabinho, sier Stamsø-Møller.

Fabinho har for øvrig karantene til lørdagens møte med Brighton på grunn av fem gule kort denne sesongen, så han ville uansett ikke kunne spilt kampen.

– Vi er ikke det eneste laget med skader. Vi må håndtere det, og det kommer vi til å gjøre, sier Klopp på pressekonferansen før kampen mot Brighton.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds