Utelatt fra Premier League troppen – koster 1 million i uka

Malang Sarr har ikke klart å komme med i Chelseas Premier League-tropp, og den 24 år gamle forsvarsspilleren er blitt utelatt fra den offisielle listen som ble sendt inn til Premier League.

Den franske forsvarsspilleren ble signert av Chelsea fra Nice i 2020 og skrev under på en femårskontrakt verdt i overkant av 1 million i uken.

Tidligere Chelsea-direktør Marina Granovskaia sa den gangen at muligheten til å signere Sarr var “en vi ikke kunne gå glipp av.”

Forsvarsspilleren ble lånt ut til Porto i løpet av 2020-21 sesongen før han fikk sitt gjennombrudd i Chelsea.

Sarr spilte 21 kamper i alle konkurranser for The Blues i løpet av 2021-22 sesongen, men ble lånt ut tilbake til Ligue 1 med Monaco for 2022-23 kampanjen.

Tiden hans på Stamford Bridge ser ut til å gå mot slutten, med sterke koblinger til klubber i Tyrkia.

Pochettino glemte spillere i intervju

Pochettino hadde tidligere glemt Sarr og målvakten Jamie Cumming da en journalist spurte om duoen tidligere i sesongen.

“Hvem?” svarte Pochettino. “Å, herregud. Jeg vet ikke hva jeg kan si deg.

‘Jeg vet ikke fordi du overrasket meg! Det er som om du slår [meg i ansiktet] og jeg er som dette [skremt].

‘Vi snakket om Luton!’

Cumming, som hadde vært på lån hos MK Dons forrige sesong, har fått plass i troppen, og den 24 år gamle forventes å gi dekning til Robert Sanchez, Djordje Petrovic og Marcus Bettinelli på målvaktposisjonen.

Benoit Badiashile, Trevoh Chalobah, Ben Chilwell, Marc Cucurella, Axel Disasi, Thiago Silva, Wesley Fofana, Reece James var forsvarsspillerne som ble inkludert foran Sarr.

Pochettinos 25-manns tropp er komplett med midtbanespillerne Moises Caicedo, Enzo Fernandez og Conor Gallagher, samt angriperne Armando Broja, Nicolas Jackson, Mykhailo Mudryk, Christopher Nkunku og Raheem Sterling.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds