Vant Premier League-tur med tv2 – Har ikke fått premien

Forrige sesong ble Thomas norgesmester i Fantasy Premier League. Nå er det snart ett år siden han vant premien, og håpet om å få den er i ferd med å svinne hen.

Vant Premier League-tur med tv2 - Har ikke fått premienPå twitter skrive kontoen EPL_nor følgende:

“VIKTIG VIKTIG! #FPL Forrige s
esong var det som kjent @thomas_edy som ble norgesmester i #FPL. Likevel får han ikke premien han har krav. Er drømmen knust? Skuffende og pinlig av @2sporten! “

Sammen med tweeten, har kontoen lagt ved to bilder der hovedpersonen selv beskriver hendelsesforløpet etter at han vant premien.

 

Konkurranse: 5500 kroner i potten – hver uke

Fikk bekreftelse av Tv2

På de vedlagte bildene står følgende:

“Som vinner av Tv2-ligaen og beste norske FPL-spiller i 2018/2019-sesongen, konktaktet jeg Tv2 den 18-juni 2019 for å bekreftelse på at jeg faktisk hadde vunnet premien (En tur for to med valgfri PL-kamp inklusive reise og opphold)”

Dagen etter fikk @thomas_edy bekreftelse på dette, og Tv2 ønsket å få tilsendt adresse osv.

“Jeg ser gjennom terminlisten og bestemmer meg for å be om billetter til Liverpool v Chelsea, som er siste hjemmekamp på Anfield 9.mai 2020”

Etter dette skal Tv2, i følge hovedpersonen selv, ha svart følgende:

“Har sendt all info til UK. Du hører fra meg eller dem innen rimelig tid. Siden kampen er såpass langt frem i tid, antar jeg uansett at dette ordner seg greit. Tidligere har de vært litt stresset om man ønsker kamper tidlig i august, men mai 2020 må gå”.

“Jeg tolker det som at alt skal være bestilt og i orden” skriver fjorårets norgesmester videre.

Men etter det blir det stille…

LES OGSÅ: Nøkkelspillere og kapteinsvalg – Gameweek 26

Purret tre ganger

Han hører ikke mer fra TV2 det neste halvåret, og bestemmer seg til slutt for å sende en purring. 6.januar 2020 sender han en mail og hvor han sier i fra om at han ikke har hørt noe mer og ber om informasjon.

Tv2 forsikrer han om at de skal sjekke det ut. Deretter går det noen dager før han igjen sender en mail til TV2. Heller ikke da får han svar.

Det går litt over tre uker (2.februar) før han igjen når ut til Tv2, og sier i fra at han er nervøs for at det ikke blir noe av.

Thomas får endelig svar fra Tv2.  Tv2 svarer at de har purret på svar, og forsikrer han om at det skal ordne seg.

Får til slutt en nedslående beskjed

Noen dager senere, 6.februar, får han den nedslående beskjeden om at “PL” ikke kan skaffe billetter til kampen.

“Ingen tur på meg til Liverpool-Chelsea 9.mai. en kamp jeg har gledet meg til siden juni 2019”, skriver han avslutningsvis i innlegget.

LES OGSÅ: Christian Eriksen – Manchester United var aldri aktuelt

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds