Vardy og KDB skadet: – ute i flere uker

Kevin de Bruyne pådro seg en skade i kampen mot Aston Villa. Nå ser det ut til at De Bruyne må stå over flere kamper enn først antatt. Også Jamie Vardy må se laget fra sidelinja den kommende måneden.

De Bruyne ute i 4-6 uker

Manchester City må klare seg uten sin belgiske playmaker Kevin de Bruyne i fire til seks uker som følge av skade.

Det opplyste Premier League-klubbens manager Pep Guardiola på en pressekonferanse fredag.

De Bruyne forlot banen med skade da City slo Aston Villa 2-0 tidligere denne uken. Umiddelbart ble det rapportert om at belgieren hadde pådratt seg en muskelskade.

Det bekreftet Guardiola fredag. Midtbanemaestroen har fått påvist en lårstrekk. Dermed går han glipp av en lang rekke kamper i tiden som kommer.

Det er svært ubeleilig for City, som kjemper en hard kamp om ligagullet i Premier League. I tillegg venter mesterligakamper i neste måned.

Blant kampene som går uten De Bruyne er ligamøtet med Liverpool.

Guardiola bekrefter at Kyle Walker også er skadet og går glipp av FA-cupkampen mot Cheltenham. Det er ventet at Walker blir spilleklar til neste Premier League-kamp.
Det er ikke bare i Manchester City at skadene tårner seg opp. Leicester-manager Brendan Rodgers bekreftet fredag at Jamie Vardy må opereres. Han er tilbake tidligst om to uker.

Vardy må under kniven

På Leicester-manager Brendan Rodgers pressekonferanse bekreftet han at Jamie Vardy skulle gjennomgå en operasjon for å bedre det gjenntakende hofteproblemet som spydspissen har slitt med denne sesongen. Dermed er også han ute av spill den neste måneden.

Jamie Vardy har brokk og må opereres. I følge Brendan Rodgers. er det et mindre inngrep som ikke setter spissen ut av spill mer enn noen få uker.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds