Vinn tur til England og billetter til Nord London-Derbyet

Coolbet slår til med ekstra lang julekalender i år, og hver eneste dag tilbyr de knallgode Sport, Poker- og Casinotilbud til kundene.

Nedenfor kan du lese om de tre tilbudene som skjuler seg bak dagens luke i julekaldenderen.

VINN EN TUR TIL DERBYET I NORD-LONDON!

Det er derbydag i Premier League denne helgen med kamper mellom naboer både i London og Liverpool. For å krydre det hele litt ekstra gir vi bort en tur til derbyet i Nord-London. Gjør et innskudd på 100 kr denne helgen og gå til siden for å sende inn dine tips og gjett på resultatene av helgens derbyer.


* Sett inn minimum 100kr mellom fredag 30. november 00:00 CET og Lørdag 1.desember 23:59 CET
* Gå til siden for å sende inn dine tips
* Gjett resultatet i kampene.
* Nord-London derbyet inkluderer flybilletter, 2 netter på hotell, 2 kampbilletter og 5000 kr i lommepenger.

https://track.adform.net/adfscript/?bn=18847682

€200 FREEROLL

Spill vår €200 Freeroll i kveld klokken 20:00. Du må ha spilt en raket hånd 24 timer innen turneringen starter for å være kvalifisert til å spille.

10 GRATISSPINN PÅ JUMANJI

Alle som har gjort et innskudd på kr 300 eller mer de siste sju dagene, får etter kl 11.00 i dag en gave fra oss på 10 gratisspinn uten omsetningskrav!

Glemt å gjøre innskudd? Gjør et innskudd på kr 300 eller mer i dag, og få 10 gratisspinn daglig i 7 dager, med start fra i morgen!

coolbet-logo-full.png

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Midtbanemysteriet

McTominay og Fred? Hva med Pogba og Matic? Eller Donny van de Beek? Hvordan skal midtbanen til Manchester United se ut? Spørsmålene er mange for Ole Gunnar Solskjær.

Hvordan vinne i Pep-Roulette

Den regjerende seriemesteren fra i fjor har vist strålende form så langt i årets sesong, og har vist seg å fremdeles være giftige fremover, samtidig

Les videre

Siste Nyheter

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Gode og dårlige nyheter

Fredagens pressekonferanse brakte både gode og dårlige nyheter for Manchester United-fansen.