Vlahovic til Arsenal? Avtalen er nesten i boks, men en viktig del mangler

Arsenal er villige til å imøtekomme tre av Dusan Vlahovic’s krav for å signere for The Gunners. Men det er en viktig ting som kan hindre Fiorentina-spissen i å skrive under for Arsenal.

Arsenal  har hatt den serbiske spisse øverst på ønskelisten lenge og vil signere serberen allerede i januar. Med tidligere kaptein Aubameyang langt ute i kulden, og Lacazette på utgående kontrakt, må klubben få på plass en spiss fort!

Laget fra nord-London ønsker å få overgangen for Vlahovic i boks i januarvinduet. På den måten kan klubben unngå tøff konkurranse om den 21 år gamle målmaskinen.

Tilbudet Arsenal angivelig har lagt på bordet svarer til spillerens forventninger, men det er likevel en liten men veldig viktig del som mangler.

Penger er ikke problemet for Arsenal

Arsenal’s bud på 50 millioner pund i tillegg til leiesoldaten Lucas Torreira, skal være tilstrekkelig for at Fiorentina gir slipp på Vlahovic.

Arsenal har også tilbudt Vlahovic en ukelønn på svimlende 3,5 millioner norske kroner.

Problemet er at Edu og Arsenal ikke kan garantere spill i Champions League.

Vlahovic ønsker å spille på et lag som spiller jevnlig i Champions LeagueTorr . Selv om Arsenal har overrasket denne sesongen og foreløpig ligger topp fire i ligaen, er det ingen som kan garantere spill i Champions League neste sesong.

Klubben vil selge – Vlahovic vil vente

I følge Sky Sports har Dusan Vlahovic lyst til å vente til sommeren før han bestemmer seg for neste stoppested i karrieren. Klubben skal være villige til å gi slipp på superspissen sin allerede i januar.

Fiorentina ønsker at overgangen skal materialisere seg allerede januar, melder Sky in Italy, fordi klubben vil sikre seg en pen sum for 21-åringen som bare har 18 måneder igjen av kontrakten sin.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds