Watford med viktig borteseier i bunnkampen

 

Watford vant bunnoppgjøret i Premier League fedag og sendte Alexander Tetteys Norwich til bunnen av tabellen med 2-0-seieren.

Norwich-kaptein Tettey og hans lagkamerater fikk en tøff start hjemme mot Carrow Road. Watfords Gerard Deulofeu satte 1-0 etter to minutter.

Emil Buendia mistet ballen til Deulofeu på egen banehalvdel. Spanjolen hadde Tettey igjen og fintet vekk nordmannen med en overstegsfinte før han satte ballen i mål.

Hjemmelaget kom bedre og bedre med i kampen og etter 18 minutter var Tettey inne i feltet etter et frispark. Trønderen var ikke langt unna å sette utligningen.

Kort etter var det bare heldig og av god inngripen av Watfords Ben Foster som hindret baklengs.

Norwich aldri i nærheten av poeng

Etter hvilen var det Watford-innbytter André Gray sin tur til å juble og hjemmelaget til å fortvile. Han satte 2-0 med et lekkert hælspark sju minutter ut i ande omgangenetter pasning fra Målscorer Deulofeu.

Norwich var aldri i nærheten av poeng i denne viktige bunnkampen.

Med seieren gikk Watford forbi både Southampton og Norwich, og The Canaries er dermed på sistplass i Premier League med sine 7 poeng.

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Midtbanemysteriet

McTominay og Fred? Hva med Pogba og Matic? Eller Donny van de Beek? Hvordan skal midtbanen til Manchester United se ut? Spørsmålene er mange for Ole Gunnar Solskjær.

Hvordan vinne i Pep-Roulette

Den regjerende seriemesteren fra i fjor har vist strålende form så langt i årets sesong, og har vist seg å fremdeles være giftige fremover, samtidig

Les videre

Siste Nyheter

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Gode og dårlige nyheter

Fredagens pressekonferanse brakte både gode og dårlige nyheter for Manchester United-fansen.