West Ham punger ut for Felipe Anderson

Felipe Anderson (25) blir West Hams dyreste spiller gjennom tidene. «The Hammers» punger ut med 374 millioner kroner for den tidligere Lazio-vingen.

Driblefanten blir West Hams dyreste spiller gjennom tidene med en overgangssum på 374 millioner kroner, ifølge Sky Sports.

Med 3,7 vellykkede driblinger per kamp, var brasilianeren den som driblet seg forbi en motspiller flest ganger i Serie A denne sesongen, ifølge statistikknettstedet Whoscored.com.

Fotballdirektør i London-klubben, Mario Husillos, er strålende fornøyd med nyanskaffelsen.

– Vi mener vi har kjøpt et av de største talentene i europeisk fotball. Felipe har vist et fantastisk nivå i Lazio i flere sesonger, og vi tror han kan gjøre det samme i Premier League, forklarer Husillos til klubbens nettsider.

Aktive på overgangsmarkedet

Denne sommeren har «The Hammers» allerede hentet Ryan Fredericks, Issa Diop, Lukasz Fabianski, Jack Wilshere, Fabian Balbuena og Andrij Yarmolenko.

Anderson har tidligere spilt for Santos FC i Brasil før han i 2013 signerte for Lazio, der har han spilt siden. På de 137 Serie A-kamper har brasilianeren stått for 25 mål og 33 målgivende.

Vingen har også én kamp for det brasilianske landslaget.

Manuel Pellegrini som tok over West Ham etter David Moyes etter fjorårets sesong har virkelig endret på laget som endte på 13. plass i Premier League i fjor. Etter å ha kvittet seg med spillere som Patrice Evra og James Collins har chileneren punget ut for spillere som Wilshere, Yarmolenko og Felipe Anderson.

Tottenham-spiller på vei til Ajax

Ifølge rapporter fra Nederland ønsker storklubben fra Amsterdam å hente Steven Bergwijn tilbake til den nederlandske ligaen. Storavisen, De Telegraaf, melder i dag at Bergwijn ikke er

Simons tips til midtukekampene

  Newcastle – Norwich Det første spillet jeg tar i runde 14 er i bunnkampen mellom Newcastle og Norwich. Newcastle er på 2. plass over

Kapteinsvalg GW14

Etter noen runder uten noen kapteinsdiskusjon er det kanskje på tide å se på andre alternativer vi kan plassere kapteinsbindet på (eller er det egentlig

Fantasy-dilemmaer før GW13

Det er snart årets vakreste tid, nemlig en desember-måned fullspekket med Premier League! Det byr på opptil flere fpl-dilemmas (eller trilemmas?). Vi har igjen henvendt