West Ham punger ut for Felipe Anderson

Felipe Anderson (25) blir West Hams dyreste spiller gjennom tidene. «The Hammers» punger ut med 374 millioner kroner for den tidligere Lazio-vingen.

Driblefanten blir West Hams dyreste spiller gjennom tidene med en overgangssum på 374 millioner kroner, ifølge Sky Sports.

Med 3,7 vellykkede driblinger per kamp, var brasilianeren den som driblet seg forbi en motspiller flest ganger i Serie A denne sesongen, ifølge statistikknettstedet Whoscored.com.

Fotballdirektør i London-klubben, Mario Husillos, er strålende fornøyd med nyanskaffelsen.

– Vi mener vi har kjøpt et av de største talentene i europeisk fotball. Felipe har vist et fantastisk nivå i Lazio i flere sesonger, og vi tror han kan gjøre det samme i Premier League, forklarer Husillos til klubbens nettsider.

Aktive på overgangsmarkedet

Denne sommeren har «The Hammers» allerede hentet Ryan Fredericks, Issa Diop, Lukasz Fabianski, Jack Wilshere, Fabian Balbuena og Andrij Yarmolenko.

Anderson har tidligere spilt for Santos FC i Brasil før han i 2013 signerte for Lazio, der har han spilt siden. På de 137 Serie A-kamper har brasilianeren stått for 25 mål og 33 målgivende.

Vingen har også én kamp for det brasilianske landslaget.

Manuel Pellegrini som tok over West Ham etter David Moyes etter fjorårets sesong har virkelig endret på laget som endte på 13. plass i Premier League i fjor. Etter å ha kvittet seg med spillere som Patrice Evra og James Collins har chileneren punget ut for spillere som Wilshere, Yarmolenko og Felipe Anderson.

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Midtbanemysteriet

McTominay og Fred? Hva med Pogba og Matic? Eller Donny van de Beek? Hvordan skal midtbanen til Manchester United se ut? Spørsmålene er mange for Ole Gunnar Solskjær.

Hvordan vinne i Pep-Roulette

Den regjerende seriemesteren fra i fjor har vist strålende form så langt i årets sesong, og har vist seg å fremdeles være giftige fremover, samtidig

Les videre

Siste Nyheter

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Gode og dårlige nyheter

Fredagens pressekonferanse brakte både gode og dårlige nyheter for Manchester United-fansen.