West Ham signerer ny midtbanespiller

Overgangsvinduet er i ferd med å stenge og tiden for å signere og selge spillere er i ferd med å renne ut. I dagens innslag ser vi raskt på de siste endringene som har foregått i overgangsmarkedet.

West Ham United har klart å styrke stallen sin helt i tampen. Laget har kjøpt Nikola Vlasic fra CSKA Moskva for omkring 30 millioner euro. Dette er en strålende signering for West Ham. De har et sterkt behov for flere offensive midtbanespillere. Derfor passer Vlasic perfekt for West Ham, ettersom han spiller offensiv midtbane, men kan også spille på kantposisjonen.

Til sammen scoret han 33 mål med 21 assist for CSKA Moskva. Før han kom til CSKA Moskva spilte han for Everton og Hajduk Split. I Everton klarte ikke Vlasic og etablere seg på bra nok nivå. Etter bare en sesong ble han solgt til CSKA Moskva.

Forhåpentligvis vil midtbanespilleren fra Kroatia klare seg bedre i hans andre opphold i England. Det vil i så fall ha stor betydning for West Ham denne sesongen.

Ronaldo er tilbake

Selv i en alder av 36 år er han fortsatt regnet som en av verdens beste fotballspiller. Etter tre sesonger i Serie A ble det hele 101 mål for Cristiano Ronaldo i Juventus drakt. Dette er en spiller som er langt ifra ferdig på toppnivå!

Og nå har Manchester United hentet han tilbake til Old Trafford. Dette lover dårlig for resten av Premier League.

Overgangssummen ligger på 15 millioner euro og er kanskje sommerens mest spennende signering. For United manager Ole Gunner Solskjær og alle United-supportere er dette en drøm i oppfyllelse. I seks sesonger terroriserte Ronaldo motstandere og scoret 118 mål med 69 assists for United. I tillegg var han med på å løfte til sammen ni trofeer, hvor tre av trofeene var Premier League titler og en var et Champions League mesterskap.

Stemningen på Old Trafford kunne ikke vært større, det vil bli interessant å se om Ronaldo klarer å hjelpe United tilbake til sitt første seriemesterskap siden 2012/13 sesongen.

Kean drar fra Everton

Everton og Juventus har kommet frem til en utlånsavtale for angrepsspiller Moise Kean. Avtalen innebærer en opsjon for kjøp, hvis Juventus ønsker det etter sesongslutt. Klubben har vært ryktet å ville signere blant annet Mauro Icardi, Pierre-Emerick Aubameyang and Alexandre Lacazette, men de har hatt begrensede midler til å kjøpe disse spillerne. Dermed falt valget på Kean

Da han bare var 16 år gammel deburte Keane for Juventus. Han ble solgt til Everton i 2019 for 30 millioner euro. Dessverre ble ikke oppholdet på Goodison Park vellykket for Kean. Så nå er han tilbake til gamleklubben sin og forhåpningene er store.

Everton mister en spiller som har hatt veldig liten innvirkning i klubben, og det vil dermed ikke være et stort savn å miste Kean denne sesongen.

Dette er vinn-vinn situasjon for alle parter. Everton blir kvitt en spiller de ikke har behov for, mens Juventus får fullt tomrommet i angrepet etter å ha mistet Ronaldo, og Kean får muligheten til å vise seg bedre frem enn han ellers ville fått gjort i England.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds