Wijnaldum følte seg ikke elsket av deler av Liverpool-fansen – møter kritikk

Nederlandske Georgino Wijnaldum (30) forlot Liverpool og Anfield tidligere i sommer, etter 237 kamper, Premier League- og Champions League-tittel.

I løpet av siste sesong var det mange spekulasjoner, da forhandlingene om ny kontrakt dro kraftig ut i langdrag. Partene ble ikke enige og Wijnaldum ble takket av på den siste hjemmekampen mot Crystal Palace i mai. Med 2-0-seieren her, var nederlenderen med på å sikre Champions League-spill for Liverpool også kommende sesong.

Til PSG

Nå er det Paris Saint Germain som skal nyte godt av den nederlandske midtbanespillerens tjenester.

Wijnaldum kom til Liverpool for 25 millioner pund fra Newcastle United i 2016 og gjorde sine saker meget godt hos de røde. Han var en populær spiller og for mange kom det som et sjokk at han byttet ut England med Frankrike.

Denne helgen gikk han ut med følgende melding;

“Det var tider hvor jeg ikke følte meg elsket og satt pris på”, sa Wijnaldum, gjengitt i en rekke aviser.

“Ikke blant lagkameratene mine, ikke blant de på Melwood. Fra disse følte jeg meg elsket og jeg elsket dem. Det var ikke fra den siden, men fra den andre siden”.

Wijnaldum sa – fortsatt ifølge flere aviser – at han fikk en del kritikk blant mange supportere, gjennom sosiale medier.

“Når det gikk dårlig, var jeg spilleren de skyldte på og at jeg ønsket å forlate klubben. Hver dag på trening og i kamper, så ga jeg alt jeg hadde for at dette skulle ende godt i klubben. Gjennom årene, så betydde Liverpool så mye for meg og fordi jeg ble behandlet så godt av fansen på stadion. På kampene støttet fansen meg, også når supporterne kom tilbake på tribunene etter nedstegningen, selv etter at det ble klart at jeg kom til å forlate klubben. De støttet meg og ga meg et varmt farvel”.

Men på sosiale medier var tonen en litt annen. Der fortsatte netthetsen, ifølge “Gini”.

“Tapte vi, så var det jeg som fikk skylden”, sa Wijnaldum.

Carra

Mange har reagert på nederlenderen sine utspill, blant andre Liverpool-legenden Jamie Carragher, Han mener – som flere Liverpool-supportere – at det var pengene som gjorde at Wijnaldum forlot klubben.

På Twitter sier Carragher;

“Jeg elsker Gini, men dette er ikke riktig. Sosiale medier er et sirkus og alle klubber har sine klovner. Skru av varslingene og hvis det plager deg, så bør du slette appen! Han ønsket mer penger, klubben sa nei. Sånn er fotballen”.

Ta nett-troll

Den britiske regjeringen og statsminister Boris Johnson har nå tatt til orde for å gjøre mer for å straffe nett-trollene.

  • Vi vil innføre lovendringer som vil tvinge sosiale medieselskaper til å ta ansvar og handle, sa Johnson.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds