Wildcard gameweek 23

Wildcard-laget til GW23 – Satser på Arsenal og Liverpool

Det skjer mye på fantasy fremover med haugevis av dobbel og blank gameweeks. For noen kan det være lurt å vurdere et wildcard denne runden.

Iver i Fantasypanelet har valgt å bruke sitt wildcard denne runden. Les hvorfor han har valgt wildcard og hvilke spillere han velger på sitt lag.

Kommende Dobbel Gameweeks

GW23

Arsenal: Brentford (H), Man City (H)

Man City: Aston Villa (H), Arsenal (a)

GW25

Arsenal: Leicester (a), Everton (H)

Everton: Aston Villa (H), Arsenal (a)

Liverpool: Crystal Palace (a), Wolves (H)

Wolves: Fulham (a), Liverpool (a)

Wildcard-laget til Gameweek 23

Wildcard-laget til gameweek 23
Wildcard-laget til gameweek 23

Trippel offensiv fra Arsenal

Litt forsiktig med forsvarere fra Arsenal på grunn av usikkerheten rundt hvem som får spille (spesielt mtp Ben White). I tillegg passer en Arsenal-forsvarer dårlig inn i planene for Dobbel og blank gameweek i runde 25. Om jeg måtte velge ville jeg gått for Gabriel eller Saliba.

Valget falt på tre offensive Arsenal-spillere, rett og slett fordi det er tre spillere som er bankers på laget. Martinelli og Trossard er for usikre på spilletid til å ta sjansen på et wildcard. Dermed bl Ødegaard, Saka og Nketiah veldig enkle valg. Arsenal har en rekke med fine kamper for den offensive Arsenal-trioen, og to dobbel gameweeks i løpet av de neste tre rundene.

Kommer kanskje til å angre på

Tre spillere fra City

I tillegg til tre Arsenal-spillere ble det også tre spillere fra den lyseblå delen av Manchester. Veldig mye usikkerhet rundt hvem som kommer til å spille i City-forsvaret fremover, og bedre blir det ikke av at Guardiola & co snart skal spille sluttspill i Champions League.

Valget falt derfor på Haaland, KDB og Mahrez fra Manchester City.

Kevin De Bruyne får plass på laget fordi han enkelt kan byttes til Salah i GW 25 (liverpool-dobbel). Vanligvis et veldig sikkert valg på Manchester City, men litt mer usikker etter å ha blitt benket mot Tottenham forrige runde.

Min spådom er at mindre spilletid mot Tottenham vil slå ut positivt i den kommende dobbelrunden.

Mahrez er siste lyseblå på wildcard-laget. Formen tilsier at han må på laget med dobbel GW nå, og kommende kamper mot Nottingham Forest og Bournemouth.

Det er verdt å nevne at undertegnede aldri har lykkes med Mahrez, men kanskje det endelig klaffer?

Dobbel Liverpool i forsvar

Jeg tar en råsjans på at det på mirakuløst vis skal løsne for Liverpool nå. Planen er å bytte inn Salah til Gameweek 25, men i mellomtiden laster jeg mitt fantasyskip med både Robertson og Alexander-Arnold.

Vil gjerne ha tre Liverpool-spillere til DGW25, men vil unngå spillere som kan bli benket i en av de to kampene den runden.
Flere offensive spillere er på vei tilbake fra skader. Det betyr at Darwin og Gakpo kommer til å få tøff konkurranse fra Jota, Firmino og Luis Diaz.
Styrer derfor unna disse på Wildcard.

Resten av laget

Resten av wildcard-laget består av et par Brighton-spillere, Trippier, Shaw og tre svært billige spillere på benken.

Har både Sanchez og Mitoma til tross for blank i runde 25. Brighton spillere må inn til tross for blanken. Etter GW25 kommer det lass med dobbelrunder for Brighton.
Kan tenke meg en bedre backup for Sanchez enn Ward, men banken er allerede sprengt.
Benken er relativt svak med unntak av Shaw/Mitoma. Bueno og Greenwood kommer trolig ikke til å figurere på laget, kanskje med unntak av runde 25 når Wolves og Bueno har dobbel. 

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds