Wolves-spillerne du bør vurdere på fantasy

Etter 4 flotte år under Nuno Espirito Santo bestemte portugiseren seg for at det var på tide å skifte beite. Valget falt på en ny portugiser, arbeidsledige Bruno Lage, en mann som er relativt uprøvd på dette nivået, og aldri har ledet en Premier League-klubb før. Det skal bli meget spennende å se hva han kan utrette med et lag som allerede har en meget god stamme, men sliter med å etablere seg på øvre halvdel av tabellen. Skal vi tro det vi har sett i treningskampene så langt kommer Lage til å fortsette i sin vante 4-2-3-1-formasjon fra tiden i den portugisiske hovedstaden, og portugiseren er kjent for sin offensive stil, noe som gjør at flere Wolves-spillere er aktuelle:

Hold øye med:

Raul Jimenez (7.5): En av Premier Leagues store sensasjoner i 18/19-sesongen fulgte opp bragden med 24 målpoeng i 19/20, og å ut til å få en fin sesong i fjor også. Dessverre endte sesongen i en grufull hodeskade, men nå som Jimenez er tilbake på 7.5 ser jeg ingen grunn til at han ikke skal bli et flott fantasy-alternativ under en angrepsfokusert manager.

Rayan Ait Nouri (4.5): Den offensive venstrebacken overbeviste tydeligvis såpass at Wolves bestemte seg for å gjøre låneavtalen permanent. På en prisliste der det er langt mellom de gode 4.5-alternativene finnes det særlig én grunn til at Ait Nouri er ekstra spennende – han har nemlig startet som ving i flere treningskamper. Hvis han kan spille seg fast inn i den posisjonen og gutta bakover klarer å tette igjen litt mer enn de gjorde i fjor kan han bli årets røverkjøp bakover, men vi føler oss ikke trygge på at han er 100% sikker i førsteelleveren enda.

Francisco Trincao (6.0): Dersom Podence og/eller Neto skal slite med skader over lengre tid er det kanskje denne mannen som skal stå for det meste som skjer kreativt fremover i banen for Wolves. Til tross for at han er ung kan Trincao skilte med fantastiske nøkkelstats, blant annet 2.94 shots/90 og 7.36 berøringer i motstanderens 16-meter per 90 minutter. Selvfølgelig tidlig å si om han blir en umiddelbar suksess, men det ville ikke vært første gang en leiesoldat fra Barcelona går amok i PL.

Styr unna:

Ruben Neves (5.5): Rundet av sesongen med 5 mål og én assist i fjor, men 3 av disse var på straffespark, og hvis Raul Jimenez tar fra ham er det ganske begrenset hva du kan forvente fra portugiseren. Du får i alle fall mange gule kort, det er det eneste som er helt sikkert.

Adama Traoré (6.0): Det føles nesten som en fjern drøm at Adama Traoré herjet i Premier League for et par år tilbake, for forrige sesongs nøkkelstats er nitrist lesing, i alle fall for den som leter etter fantasy-assets. Det eneste Adama Traoré scorer høyt på er nemlig det vi kaller progressive carries og dribbles completed. Sånt blir det ikke mye poeng av, og da er det lite som tilsier at vi skal velge denne mannen til samme pris som Harrison (Leeds), Soucek (West Ham) eller Sarr (Watford).

Willy Boly (5.0): Igjen er det pris som i hovedsak setter en stopper for et mulig kjøp. Boly er ikke en spesielt målfarlig stopper, han spiller for et helt middelmådig defensivt lag, og han er ikke engang fast i elleveren. Her er det så utrolig mange bedre alternativer at jeg vet knapt hvor jeg skal begynne.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds