Supportere vandaliserte Woodward-Villa

 

Manchester United-direktør Ed Woodward er sammen med eierne, Glazer-familien, blitt gjort til syndebukker av supportere den siste tiden.

Klubbdriften og mislykkede spillerkjøp har vært mye av årsaken.

Tirsdag kveld vandaliserte rasende supportere Woodwards villa i Cheshire like utenfor Manchester.

Ifølge den britiske avisen Mirror, som var først ute med saken, møtte mellom 20 og 30 supportere ikledd finlandshetter opp utenfor United-direktørens hjem.

Videoer viser at det ble kastet bluss. Det skal også ha blitt sprayet grafitti på gjerdet utenfor villaen, skriver Mirror.

Bildene spres raskt i sosiale medier. I den ene videoen kastes det bluss, med tilhørende tekst:

«Ed Woodward kommer til å dø.»

– Woodward har vært en katastrofe for klubben

Videoen, trolig publisert av de involverte, har teksten «Woodward skal dø».

– Woodward har vært en katastrofe som administrerende direktør og må forlate klubben, sier en kilde til den britiske tabloidavisen.

Les også: Ighalo til Manchester United?

– Så vi bestemte oss for å besøke ham, og fortelle ham det ansikt til ansikt. Vi fikk ikke snakke med ham, men forhåpentligvis skjønner han beskjeden. Vi vil ikke forsvinne og vi vil ikke stå her og ikke gjøre noe mens klubben vår er ødelagt, sier kilden.

Vil utestenge supportere på livstid

Like før midnatt norsk tid slapp Manchester United en uttalelse om angrepet.

– Vi vet at fotballverdenen vil stille seg bak oss, og vi jobber med politiet for å identifisere gjerningsmennene bak dette uberettigede angrepet, heter det i uttalelsen, som gjengis av Telegraph-journalisten James Ducker på Twitter.

Manchester United varsler at dersom noen blir funnet skyldig, vil de utestenges av klubben på livstid. De kan også stå overfor tiltale.

– Det er simpelthen ingen unnskyldning for dette, slås det fast i uttalelsen.

Woodward skal ikke ha vært hjemme da angrepet skjedde, ifølge BBC. United-direktøren er gift og har to barn. Det er uklart hvorvidt familien hans var til stede.

 

Siste fra Premier League Norge

Tottenhams ferskeste signering

Nord-London klubben har nylig offentliggjort signeringen av Bryan Gil fra Sevilla. Den tjue år gamle kantspilleren ble mandag ettermiddag presentert som Tottenham-spiller på en kontrakt

Varane klar for Manchester United

Avtalen mellom Manchester United og Real Madrid skal være så godt som klar. Fabrizio Romano skriver på twitter at det eneste som gjenstår er noen

Hvor havner Kane i sommer?

I likhet med mygg på en varm sommerkveld svirrer overgangsryktene overalt, og de er vanskelige å unnslippe.  På dagens agenda har vi den spennende overgangssagaen