Woodward lover å vise muskler på overgangsmarkedet

Woodward lover at Manchester United skal være aktive, og vise muskler i sommerens overgangsvindu.

Gir forsikringer om en god sommer

Ifølge flere kilder til stede på konferansen gir Woodward forsikringer om at United kommer til å ha krefter til å vise store muskler på sommerens overgangsmarked.

– Etter en turbulent sesong er alle i Manchester United fokuserte på å bygge for fremtidig suksess som denne klubben forventer og som fansen fortjener. Forberedelsene til en ny sesong er i gang, sier United-direktøren i kvartalsrapporten.

– Den underliggende styrken i butikken vår gir oss muligheten til å gi manageren og hans team økonomisk støtte.

Supportere provosert av Manchester City-spillernes sang

La frem gode tall på torsdag

Torsdag la Ed Woodward frem kvartalsrapporten som viser hvordan det står til økonomisk i Manchester United. Tallene gir grunn til langt større optimisme enn hva poengfangsten har gjort de siste månedene.

De siste ni månedene har klubbens omsetning økt med 5,9 prosent, til 495,7 millioner pund, eller 5,5 milliarder norske kroner.

Samtidig presenterte Woodward tallene som viser at Manchester United har en samlet gjeld på 301 millioner pund, eller nærmere 3,3 milliarder norske kroner.

Lønnsutgiftene skal ha ha økt med 110 millioner norske kroner bare de siste ni månedene. Dette gjelder hovedsaklig utgifter knyttet til Uniteds førstelag.

Alexis Sánchez alene har en månedslønn på svimlende 22,3 millioner kroner.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds