Arsenal forlenger med tre spillere

David Luiz hadde et forferdelig innhopp mot Manchester City forrige uke, der den brasilianske stopperen tabbet seg ut på 0-1, før han laget straffespark og ble utvist i samme situasjon.

Etter kampen uttalte David Luiz at han hadde to uker igjen av tiden i Arsenal, til tross for at han ønsket å bli værende i Nord-London.

Nå har han noe overraskende fått ønsket sitt oppfylt. Arsenal bekrefter på sine nettsider onsdag formiddag at David Luiz har signert en ny ettårskontrakt.

– David er en veldig viktig spiller for oss. Han har spilt de fleste av kampene våre denne sesongen og har vært en viktig del av laget med pasningspillet og evnen til å kommunisere på og utenfor banen. Han hjelper alle, sier teknisk direktør i Arsenal, Edu, til klubbens nettsider.

David Luiz ble hentet fra Chelsea før denne sesongen. 33-åringen har tidligere spilt i Benfica og Paris Saint-Germain.

Arsenal melder samtidig at både høyreback Cédric Soares (28) og midtstopper Pablo Mari (27) signerer permanent for klubben. Duoen kommer henholdsvis fra Southampton og Flamengo.

Begge har vært på lån i Arsenal siden januar, men har nå signert langtidskontrakter.

I tillegg har midtbanespiller Dani Ceballos (23) forlenget sin låneavtale fra Real Madrid ut sesongen.

Siste fra Premier League Norge

Tottenhams ferskeste signering

Nord-London klubben har nylig offentliggjort signeringen av Bryan Gil fra Sevilla. Den tjue år gamle kantspilleren ble mandag ettermiddag presentert som Tottenham-spiller på en kontrakt

Varane klar for Manchester United

Avtalen mellom Manchester United og Real Madrid skal være så godt som klar. Fabrizio Romano skriver på twitter at det eneste som gjenstår er noen

Hvor havner Kane i sommer?

I likhet med mygg på en varm sommerkveld svirrer overgangsryktene overalt, og de er vanskelige å unnslippe.  På dagens agenda har vi den spennende overgangssagaen