Dette er de heteste kandidatene til United-jobben

Mauricio Pochettino, Brendan Rodgers, Zinedine Zidane og Erik ten Hag har alle blitt linket til Manchester United-jobben.

Søndag bekreftet Manchester United at Ole Gunnar Solskjær var ferdig som manager for klubben. Klubben bekreftet i en pressemelding at tidligere assistenttrener og spiller Michael Carrick skal ta over for Solskjær, mens klubben søker etter en ny midlertidig trener frem til sommeren.

I etterkant av fjerningen av Solskjær har det vært store spekulasjoner rundt hvem som kan ta over jobben som manager for de røde djevlene.

Her er det heteste kandidatene:

 

Mauricio Pochettino:

LONDON, UK - AUGUST 5, 2017: Tottenham manager Mauricio Pochettino pictured prior to the 2017/18 preseason friendly between Tottenham and Juventus at Wembley Stadium.

Den argentinske PSG-treneren forlenget kontrakten sin med den franske klubben i sommer frem til 2023. PSG leder tabellen i Ligue 1, men ifølge Sky Sports skal den tidligere Spurs-sjefen være førstevalget til United som Solskjærs erstatter. 49-åringen er bosatt i et hotell i Paris, mens familien hans fortsatt bor i England der sønnen, Maurizio, spiller for Watfords U23-lag.

Filosofi: Pochettino er kjent for sin høyt intensive fotballstil. Laget står alltid i fokus foran egoer og enkeltspillere og argentineren har en god fortid med å utvikle unge spillere.

 

Zinedine Zidane:

KYIV, UKRAINE - MAY 26, 2018: Real Madrid coach Zinedine Zidane during the match UEFA Champions League Final between Real Madrid and Liverpool at NSC Olympic Stadium

49-åringen har vært ute av arbeid siden han forlot Real Madrid tidligere i år. Zidane vant tre Champions League-titler på rad med Real Madrid. Ifølge Sky er rapportene fra Zidanes leir negative. Det har vært rapporter om at franskmannen ikke er interessert i United-jobben, skriver nettstedet.

Filosofi: Zidane er meget opptatt av at laget hans skal fremstå velorganiserte defensivt. “Zizou” er kjent for å få frem det beste av de største stjernene, samtidig som han er taktisk fleksibel i løpet av kamper.

 

Brendan Rodgers:

ZAPORIZHZHIA, UKRAINE - DECEMBER 03, 2020: Brendan Rodgers. The football match of Group G of UEFA Europa League FC Zorya Luhansk vs Leicester City FC

Leicester-sjefen har vært linket til Old Trafford, men engelskmannen sier det er null sannhet i ryktene. Ifølge The Sun skal United ha vært i kontakt med Rodgers. Samme nettsted melder at en kompensasjonspakke på over 80 millioner kroner vil være nødvendig for å lokke den tidligere Celtic og Liverpool-manageren vekk fra Leicester.

Filosofi: Spennende, angripende fotball. 48-åringen har vist gjennom sin tid i Premier League med Swansea, Liverpool og Leicester at lagene hans spiller med mye energi og frihet til talentfulle angrepsspillere. Rodgers kan være fristet til å entre portene til Old Trafford i søk om en ny og mer utfordrende jobb.

 

Erik ten Hag:

NETHERLANDS, Amsterdam - January 21th 2018: Erik ten Hag the new trainer / head coach / manager of AFC Ajax coaches during he's first match

Med 18 måneder igjen av kontrakten hans med Ajax, har den imponerende nederlenderen et hav av muligheter i sin manager-karriere. Ten Hag har vunnet to titler med Ajax, men ville hatt tre dersom 19/20 sesongen i Eredivise ikke ble avlyst grunnet korona. Nederlenderen ledet Ajax til semifinale i Champions League i 2019, der laget hans ble slått ut av Tottenham etter å ha ledet oppgjøret 3-0 sammenlagt. Denne sesongen topper Ajax Champions League-gruppen sin foran Erling Braut Haalands Borussia Dortmund.

Filosofi: En formidabel evne til å få det beste ut av spillerne sine og å utvikle dem individuelt. Ten Hag er kjent som en veldig seriøs trener som ikke er redd for å si det han mener. 51-åringen har gjennom sin tid i Ajax vist at han liker å gi unge talenter sjansen til å vise seg.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds