Fantasytips GW9 – Fem spillere du bør vurdere nå

 

Fantasy-tips til den niende runden av Fantasy Premier League 2020/2021.

Patrick Van Aanholt – 5.4m

Kommende kamper: Burnley, Newcastle og West Brom.

Van Aanholt er gaven for managerne som føler FPL-laget har alt, men fortsatt ønsker å rydde plass til en liten luring i laget.

Crystal Palace møter Burnley, Newcastle og WBA de tre neste rundene. Tre kamper det bør være mulig for Hodgson & co å holde nullen.

Prisen på 5.4m er noe stiv for en venstreback som spiller på Crystal Palace, men vi vet at ultra-offensive van Aanholt kan slå til med både mål og målgivende mot de aller fleste lag.

Holder Crystal Palace nullen, kan du være sikker på at PVA er blant de heteste bonus-kandidatene.

Litt risky, men en fin sjanse å ta gitt kampprogrammet Crystal Palace har de neste tre rundene.

Jack Grealish – 7.5m

Kommende kamper: Brighton, West Ham og Newcastle.

I likhet med Van Aanholt har Grealish og Aston Villa et nydelig program i vente. Aston Villa har ikke en eneste “rød kamp” de neste syv rundene.

Med formen Jack Grealish har vist så langt denne sesongen ser han ut til å bli en spiller alle må ha på laget.

I løpet av sesongens syv første kamper har Grealish levert vanvittige 10 målpoeng, 4 mål og 6 målgivende. Midtbane-generalen kommer ikke til å fortsette i samme tempo resten av sesongen, men tallene viser at Grealish sannsynligvis kommer til å forsvare prislappen på 7.5m og vel så det.

Bruno Fernandes – 10.6m

Kommende kamper: West Brom, Southampton og West Ham.

Åtte målpoeng på syv kamper og tre overkommelige kamper i vente for Bruno Fernandes.

En perfekt erstatter for Salah og det klareste valget fra Manchester United. Fernandes er involvert i det aller meste som skjer i Manchester United-angrepet, og er førstevalget på straffer.

7.57 poeng per kamp så langt denne sesongen

Velkomstilbud – Få 7.50 i Odds på at Cristiano Ronaldo scorer denne helgen

Kevin De Bruyne – 11.5m

Salah er satt ut av spill av Corona-viruset, dermed blir midtbane-valget litt enklere. Kevin De Bruyne er et sikkert valg til 11.5m, og leverer målpoeng jevnt og trutt uavhengig av kampprogram.

Manchester City har et par tøffe kamper i vente, men det bør ikke stå i veien for at du rydder plass til KDB på laget ditt. Spiller du Wildcard før den kommende runden er KDB en “no-brainer”.

Har du derimot bare ett eller to bytter, er det forståelig om du velger å bruke disse på spillere som Jack Grealish, Bruno Fernandes eller

Timo Werner – 9.4m

Sistemann på listen er nysigneringen Timo Werner. Etter en dårlig start har Werner funnet målformen i Chelsea-drakten. Elleve poeng på de fire første kampene førte til at 1.5 million Fantasy-spillere byttet ut den nysignerte Chelsea-spissen fra sitt Fantasy-lag.

De siste fire rundene har det derimot snudd og Werner har i løpet av 335 minutter levert 4 mål, en målgivende og 32 Fantasy-poeng.

Tålmodige Werner-eiere har med andre ord fått godt betalt av tyskeren de siste rundene.

Kampprogrammet fremover er helt ok, men vi spår at Timo Werner kommer til å levere uavhengig av om Chelsea møter tøff eller “lett” motstand.

Lykke til i runde 9!

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds