FPL – Endringer og kampprogram 2020/2021

Om du ikke har fått det med deg, så er det nå mulig å sette opp fantasylaget ditt til den kommende sesongen, på fantasy.premierleague.com. Et utkast kan være gøy å sette opp, men om du vil ha en god sesong er det unektelig viktig at du vurderer hvilke kampprogram laget ditt har i vente.

Premier League Norge kan meddele at den offisielle kampplanen for 20/21-sesongen i den britiske toppserien blir kunngjort allerede i morgen, torsdag 20. august, klokken 10 på morgenen norsk tid.

Kampene vil trolig raskt implementeres inn i FPL-systemet, slik at du enkelt får en oversikt over spillerne, og lagene, sine kommende kamper.

Selv om det meste virker kliss likt som fjorårets FPL-design, hva gjelder utseende og mekanismer, har det noen viktige endringer det er verdt å få med seg.

Deadline-endring

Samtlige velfungerende Fantasy-varianter verden over har deadline en time før avspark hver gameweek. Likevel har dette antakelig kommet de velinformerte såpass til gode det siste året, at årets Fantasy Premier League vil operere med en 90 minutters deadline.

Dette medfører med andre ord at om Manchester United og Manchester City åpner gameweek 1 klokken 21.00, må du ha gjort byttene dine før 19.30.

Posisjonsendringer

Det ble litt for dumt at den offensive midtbanespilleren John Lundstram var klassifisert som forsvarsspiller i fjorårets FPL-sesong. Derfor har flere spillere, Lord Lundstram inkludert, fått nye posisjoner i den kommende utgaven av det populære strategispillet. Dette er viktig av flere grunner.

Aubameyang, som nå er midtbanespiller, vil ikke bare få ett ekstra poeng for målene han scorer, men også poeng for å holde nullen. Det samme gjelder Manchester Citys Fernandinho, som nå er klassifisert som forsvarsspiller, og dermed får 3 ekstra poeng om han holder nullen.

Her er den komplette listen, rangert etter typen endring:
(FWD = angrep, MID = midtbane, DEF = forsvar)

ARSENAL:

Aubameyang (FWD) -> (MID)
Martinelli (FWD) -> (MID)

MANCHESTER UNITED:

Greenwood (FWD) -> (MID)
Rashford (FWD) -> (MID)
Martial (MID) -> (FWD)

MANCHESTER CITY:

Fernandinho (MID) -> (DEF)
Delph (DEF) -> (MID)

WOLVERHAMPTON:

Jota (FWD) -> (MID)

EVERTON:

Richarlison (MID) -> (FWD)
Gordon (FWD) -> (MID)
Delph (DEF) -> (MID)

WEST HAM:

Antonio (MID) -> (FWD)

SHEFFIELD UNITED:

Lundstram (DEF) -> (MID)
C. Robinson (MID) -> (FWD)

ASTON VILLA:

Davis (MID) -> (FWD)
Vassilev (MID) -> (FWD)

SPURS:

Dier (MID) -> (DEF)
Sessegnon (MID) -> (DEF)

Gratis Fantasy-liga

Få varsel når vi åpner opp for å bli med i vår gratis Fantasy-liga. Vår samarbeidspartner deler ut 500.000 kroner i premier den kommende sesongen.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt i skjemaet under og få varsel når ligaen åpner:

[yikes-mailchimp form=”1″]

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds