Haaland til Manchester City eller Manchester United?

Det tikker mot helg, og hva passer vel bedre enn å lade opp med en runde overgangsrykter? Her er dagens oppdatering!

Erling Braut Haaland kommer til å spille en av hovedrollene i det neste overgangsvinduet. Ryktene har florert lenge, og vil ikke akkurat dempe seg til nærmere vi kommer sommeren. Kan vi få en Manchester-duell om det norske vidunderet? Både City og United skal være interesserte i å forsterke seg på spissplass, og skal ønske seg Haaland. Dortmund skal visstnok ville kreve opptil 150 millioner pund for målmaskinen (Star).

Ole Gunnar Solskjær og Haaland kjenner hverandre godt, og førstnevnte har innrømmet at de holder jevnlig kontakten (Sky). Det er fortsatt uvisst om Guardiola og Haaland har like hyppig kontakt, men City-treneren er nok nødt til å se seg etter en erstatter for Sergio Agüero og da kan mannen fra Bryne være høyaktuell. I tillegg ryktes det at de lyseblå også skal ønske seg Dortmund-lagkamerat, Giovanni Reyna (90min).

Verdt å nevne er vel at Haalands nærmeste støttespiller er faren, Alf Inge Haaland, som har spilt for to av Manchester United sine argeste rivaler- Leeds United og Manchester City. Hvorvidt det vil ha innvirkning på valget, er det dog vanskelig å si.

Flere overgangsrykter

Jesse Lingard har fått en ny vår etter å ha dratt til West Ham på lån. Om The Hammers ønsker å signere 28-åringen på permanent basis, kan de få konkurranse fra Leicester (Goal).

Norwich-yndlingen, Max Aarons, kan være på flyttefot til sommeren. En rekke klubber, som Bayern München, Roma, Manchester United og Barcelona (Mail). Også Everton har meldt seg på i kampen om Aarons (Sky Sports). The Canaries håper å få opptil 35 millioner pund for den unge engelskmannen (Metro).

Serie A-trioen, Juventus, Inter Milan og Roma er alle interesserte i å hente Juan Mata gratis, når spanjolens kontrakt går ut i juni (Sun).

Tottenham skal ha planer om å selge Paulo Gazzaniga denne sommeren. Den argentinske målvakten dro på lån til Elche i januar-vinduet, men nå ønsker Spurs å gjøre overgangen permanent (Football Insider).

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds