Kamp

Premier League 2020/2021

Elland Road

Leeds
Fulham
4 - 3
Final Score

Kamp

Leeds United-Fulham

Elland Road
Lørdag, kl: 16.00
TV2 Sport 1

Championship-klubbene som har blitt Premier League-klubber. To lag som kjenner hverandre godt, og som nå har tatt steget opp i den øverste divisjonen. Noe mer etterlengtet for Leeds, enn for Fulham, naturligvis. Begge kommer fra tap i serieåpninga, men et lag overbeviste mer enn det andre.

Fulham tapte 0-3 mot Arsenal i et oppgjør de ikke hadde altfor mye å stille opp med. Nivået traff de med et smell, og The Gunners var best i alt i tidligkampen forrige lørdag. Nå venter nok en tøff oppgave, i et bortemøte på Elland Road.

Leeds gikk drastisk til verks i sin retur til Premier League. Den gamle storheten var nære å få med seg poeng fra Anfield, i en kamp den regjerende PL-mesteren vant 4-3 til slutt. Bortelaget utlignet tre ganger, og viste en enorm mentalitet og styrke til å kjempe seg tilbake i kampen. Imponerende av Bielsas menn, i et fyrverkeri av en kamp.

Nå går Leeds fra å møte ligaens (kanskje) beste lag til å møte ligaens (kanskje) svakeste lag.

Forventet lagoppstilling:

Leeds:

Vi tror Leeds kjører samme ellever utpå også i neste runde, til tross for fire baklengs og tap. Et helt nytt stopperpar, i Koch og Stuijk, spilte åpningskampen for The Whites. Nå kan Liam Cooper være tilbake fra skade, og starte i stedet for Stuijk. Ellers vil nok dette være elleveren:

Meslier

Ayling Koch Stuijk Dallas

Phillips

Costa Hernández Klich Harrison

Bamford

Fulham:

Fulham vil mest sannsynlig gjøre noen endringer fra hjemmekampen mot Arsenal. Alphonse Areola er hentet på lån fra PSG denne sesongen, og kan være foretrukket foran Rodak neste kamp. Aleksandar Mitrovic startet på benken forrige kamp, grunnet sein tilbakekomst etter landslagsoppdrag. The Cottagers trenger mer farligheter fremover på banen, og da er serberen førstevalget. Vi tror han er klar fra start.

Areola

Odoi Hector Ream Bryan

Reed Cairney

Kebano Onomah Cavaleiro

Mitrovic

 

Skader/suspensjoner:

Leeds:

    • Gaetano Berardi

Fulham:

    • Jean Michael Seri

 

Oddsen – Leeds v Fulham:

Leeds er store favoritter før kampen mot Fulham. Her er markedets odds på kampen mellom de to nyopprykkede lagene. 

Leeds 1.62
Uavgjort 4.00
Fulham 5.50

Oddstips Premier League – Runde 2 | Lørdag

Resultater

ClubGoals
Leeds4
Fulham3

Match Stats

Goals
0
0
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0
DRB
0
0
S
0
0
F
0
0
OFF
0
0
CK
0
0
P%
0
0
KP
0
0
MIN
0
0
SH
0
0
SOG
0
0
SH%
0
0
PKA
0
0
PKG
0
0
PA
0
0
PS
0
0