Medier: Arsenal kjemper hardt for å hente stjernespiss

Dušan Vlahović (21) skal være øverst på ønskelisten til Mikel Arteta i jakten på en ny spiss, ifølge flere medier. 

Troverdige David Ornstein I The Athletic avslørte fredag at The Gunners kjemper hardt for å signere Vlahović denne måneden.

Ifølge Ornstein er Arsenal favoritter til signere 21-åringen dersom han forlater Fiorentina i januarvinduet.

Utfordringen med å fullføre overgangen blir å overtale spilleren og spillerens agent til å komme til The Emirates, skriver Ornstein.

Ornstein's transfer mailbag: City's Haaland move, Arsenal and Vlahovic,  Cantwell can go – The Athletic

– Teknisk direktør jobber hardt 

Sportsjournalist Chris Wheatley i Football London skriver at Arsenals tekniske direktør, Edu Gaspar, gjør alt han kan for å fullføre en avtale denne måneden.

Både Ornstein og Wheatley jobber tett på Arsenal. Journalistene skriver begge at Alexander Isak og Dominic Calvert-Lewin er alternativer til spissplassen i Arsenal, dersom nord-Londonklubben ikke lykkes med å hente Vlahović.

<p>In demand: Arsenal are trying to win the race for Fiorentina striker Dusan Vlahovic </p>

– Vil koste rundt 700 millioner kroner

Evening Standard skriver at Fiorentina vil kreve rundt 700 millioner kroner for å gi slipp på serberen. Til tross for den høye summen, skal Arsenal fortsatt være lystne og klare til å hente Serie As toppscorer.

Det er ikke uten grunn at Arsenal vil hente Vlahović. 21-åringen er foreløpig toppscoren i Serie A. I fjor utlignet serberen Cristiano Ronaldos Serie A rekord med å score 33 mål i kalenderåret 2021.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds