Tre spillere du må ha på Fantasy-laget ditt nå

Et lass av spillere leverte den forrige runden, men vi ser fremover og har plukket ut tre spillere vi tror kan løfte overall-rangeringen din de kommende rundene.

 

Raheem Sterling – 11.4m

Kommende kamper: 
– Manchester United (A)
– West Bromwich (H)
– Southampton (A)

Akkurat nå er Raheem Sterling den største “diffen” på Fantasy. I skrivende stund koster Sterling 11.4m og er eid av bare 4% av managerne på spillet.

Sterling har skuffet stort denne sesongen, men viste lovende takter mot Fulham forrige runde, med mål, assist og 13 fantasy-poeng i banken.

Sterling har levert 200+ poeng tre sesongen på rad, og vi ser ingen grunn til at dette tar slutt i år. Selv om Manchester City har en tøff kamp den kommende runden, tror vi de lyseblå er kapable til å score like mange mål mot Man Utd som mot de fleste andre lag.

Får du plass til Sterling på laget ditt nå kan du la han stå de neste 11 rundene. Noe som forøvrig gjelder lagkameraten Kevin De Bruyne.

Callum Wilson – 6.5m

Kommende kamper: 
– West Bromwich (H)
– Leeds (A)
– Fulham (H)

Corona-trøbbel i Newcastle sørget for at Wilson ikke fikk spilleminutter forrige runde. Vurderer du å sette inn Callum Wilson på laget ditt er det nå eller aldri.

Newcastle møter de tre lagene som har sluppet inn flest mål denne sesongen. I snitt slipper WBA, Fulham og Leeds to mål per kamp. Skjer det mot Newcastle kan du banne på at Callum Wilson har notert seg for målpoeng.

Så langt denne sesongen har Wilson 1.1 målpoeng per kamp, eller ett målpoeng hvert 72. minutt.

Jack Grealish- 7.7m

Kommende kamper: 
– Wolves (A)
– Burnley (H)
– West Bromwich (A)

Er det noen som i det hel tatt tørr å gå uten Jack Grealish de kommende kampene? Spillerne som våger å utelate Grealish kommer i hvert fall til å bite negler i 90 minutter når Aston Villa og Grealish er i aksjon.

Jack er motoren og hjertet i Aston Villa-laget, alt går gjennom han og han er stort sett involvert i alle mål.

På den annen side kan det å gå uten Grealish også være en diff i seg selv. Skuffer Aston Villa de to-tre neste rundene, så ser det plutselig langt mørkere ut for 40% av managerne på spillet.

Stå uten Grealish på eget ansvar, men gjør i det minste klar en plass til januar-kampene!

Premium midtbanespillere med størst eierandel

Av de mest eide “premium” midtbanespillerne på fantasy finner vi disse fire:

Hueng Min Son – 56%
Bruno Fernandes – 41%
Mohamed Salah – 33%
Kevin De Bruyne –  25%

Om du må selge noen av disse for å få plass til f.eks Sterling, anbefaler vi at du selger enten Hueng Min Son eller Bruno Fernandes.

Billige midtbanespillere

Blant spillerne som har fått flest poeng så langt denne sesongen, finner vi mer budsjettvennlige spillere som Grealish, Jota, Rodriguez, Zaha og Ward Prowse.

Både Zaha og Rodriguez har et tøft program i vente, mens spillere som Grealish, Jota og Ward Prowse ser mer lovende ut.

Har du Zaha eller Rodriguez på laget anbefaler at du bytter disse mot en av de andre alternativene. Aller helst Jack Grealish.

Jack Grealish – 7.7m
Diogo Jota – 7.0m
James Rodriuez – 7.7m
Wilfried Zaha – 7.4m
Ward Prowse – 6.2m

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds