Dagens Overgangsrykter: Blir Solskjærs første signering

James til Manchester united

Daniel James går fra Swansea til Manchester for rundt 200 millioner kroner. James blir med det sommerens første signering for Solskjær. Swansea-spilleren skal ha vært på medisinsk sjekk i går, og returnerte etter det til Wales landslagstropp.

En annen spiller som kan være på vei inn dørene på Old Trafford, er årets store gjennombrudd i Premier League, Aaron Wan Bissaka. Crystal Palace spilleren skal være høyt på ønskelisten til Manchester United, men PSGs Thomas Meunier er et alternativ dersom overgangen går i vasken.

Wan Bissaka til Man Utd?

Manchester United skal ha avslått et forslag om byttehandel for Lukaku. Inter Milan skal etter ryktene ha tilbydd Man Utd Mauro Icardi for Romelu Lukau i retur. (Di Marzio)

Liverpool skal være villige til å bla opp 80 millioner EURO for Lille spilleren Nicolas Pepe (L Equipe)

Birminghams og Aston Villa skal være enige om en overgangssum for Jota, og spilleren skal ha signert en toårs kontrakt med Aston Villa. Det betyr at Jota gjenforenes med Villa-manager Dean Smith. Smith var manager i Brentford da Jota spilte i klubben. Jota gikk fra Celta VIgo til Brentford i 2014, og tre år senere signerte han for Birmingham. Neste sesong tar han steget opp til Premier League og spill på øverste nivå.

Overgangssummen skal være ukjent

Manchester United skal ha avslått et forslag om byttehandel for Lukaku. Inter Milan skal etter ryktene ha tilbydd Man Utd Mauro Icardi for Romelu Lukau i retur. (Di Marzio)

Liverpool skal være villige til å bla opp 80 millioner EURO for Lille spilleren Nicolas Pepe (L Equipe)

Inter viser Interesse for Eriksen

Ryktene rundt Eriksen har vært mange etter at han uttalte at han var åpen for nye utfordringer. Dansken har bare ett år igjen av kontrakten, og kan med det bli et kupp for klubber som ønsker seg en stjernesignering i sommer.

Blant klubbene som kobles til Eriksen er Manchester United og Real Madrid de heteste kandidatene. Begge har lagt en tung sesong bak seg, og vil forsterke troppen i sommer. Tidligere har Levy verdsatt Eriksen til nærmere 1,5 milliarder norske kroner, men med bare ett år igjen av kontrakten kan tottenham la han gå for en rimeligere sum. I følge independent vil Tottenham akseptere ett bud på rundt 900 millioner kroner.

Nå skal også Inter ha meldt seg på i kampen om den danske juvelen. Ryktene sier at Inter håper å snappe opp Tottenham-spilleren for ca 600 millioner kroner. Med andre ord langt mindre enn det Levy og Tottenham tidligere har verdsatt dansken til.

Eriksen har ennå ikke kommentert overgangsryktene og sier at han ” fokuserer på Danmark”

Umtiti har sagt fra til klubben at han blir værende på camp nou i sommer. Umtiti skal være blant spillerne Barcelona ønsker å selge i sommer. Arsenal har vært kraftig linket til den franske stopperkjempen.

En annen spiller som skal være på radaren til Arsenal, er Dortmunds Mario Götza. Midtbanespilleren skal være ønsket i Nord-London, men klubben håper at han forlenger kontrakten som går i 2020.

Tottenham-spiller på vei til Ajax

Ifølge rapporter fra Nederland ønsker storklubben fra Amsterdam å hente Steven Bergwijn tilbake til den nederlandske ligaen. Storavisen, De Telegraaf, melder i dag at Bergwijn ikke er

Simons tips til midtukekampene

  Newcastle – Norwich Det første spillet jeg tar i runde 14 er i bunnkampen mellom Newcastle og Norwich. Newcastle er på 2. plass over

Kapteinsvalg GW14

Etter noen runder uten noen kapteinsdiskusjon er det kanskje på tide å se på andre alternativer vi kan plassere kapteinsbindet på (eller er det egentlig

Fantasy-dilemmaer før GW13

Det er snart årets vakreste tid, nemlig en desember-måned fullspekket med Premier League! Det byr på opptil flere fpl-dilemmas (eller trilemmas?). Vi har igjen henvendt