Eriksen kan bli årets kupp

 

Christian Eriksen (27) på plass i Helsingør med det danske landslaget. Der bekrefter Tottenhams midtbanestjerne at tiden i London-klubben kan gå mot slutten.

– Jeg føler at jeg er på et sted i karrieren hvor jeg kanskje vil prøve noe nytt, sier Eriksen på et pressetreff ifølge Ekstrabladet.

Eriksen har ett år igjen av kontrakten med Tottenham og har enda ikke bestemt seg for å forlenge.

Blant klubbene som kobles til Eriksen er Manchester United og Real Madrid de heteste kandidatene. Begge har lagt en tung sesong bak seg, og vil forsterke troppen i sommer. Tidligere har Levy verdsatt Eriksen til nærmere 1,5 milliarder norske kroner, men med bare ett år igjen av kontrakten kan tottenham la han gå for en rimeligere sum. I følge independent vil Tottenham akseptere ett bud på rundt 900 millioner kroner.

Der er imidlertid ikke kommet noe konkret på bordet enda, hevder Eriksen selv.

– Jeg har den villeste og dypeste respekt for alt som har skjedd i Tottenham, og det vil heller ikke være negativt å bli værende. Men jeg har også sagt at jeg gjerne vil prøve noe nytt, sier Eriksen, som ønsker at fremtiden blir avklart så fort som mulig i løpet av sommermånedene.

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Midtbanemysteriet

McTominay og Fred? Hva med Pogba og Matic? Eller Donny van de Beek? Hvordan skal midtbanen til Manchester United se ut? Spørsmålene er mange for Ole Gunnar Solskjær.

Hvordan vinne i Pep-Roulette

Den regjerende seriemesteren fra i fjor har vist strålende form så langt i årets sesong, og har vist seg å fremdeles være giftige fremover, samtidig

Les videre

Siste Nyheter

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Gode og dårlige nyheter

Fredagens pressekonferanse brakte både gode og dårlige nyheter for Manchester United-fansen.