The Athletic: Haaland er Manchester Citys førstevalg

Erling Braut Haaland (21) er Manchester Citys førstevalg i jakten på ny spiss til sommeren, skriver The Athletic. 

Sommeren 2021 prøvde Pep Guardiola hardt å hente Tottenham-angriper Harry Kane til Etihad Stadium. De lyseblå kom aldri til enighet med styreleder Daniel Levy om et kjøp av engelskmannen.

Sportsjournalist I The Athletic, David Ornstein, skriver at Manchester-klubben nå har flyttet fokuset mot Erling Braut Haaland, i deres jakt på å forsterke spissplassen kommende sommer.

The Athletic: Haaland er Manchester Citys førstevalg

Ornstein skriver at konkurransen om nordmannens signatur kommer til å bli knallhard, ettersom en rekke andre storklubber er ute etter 21-åringen.

Det er en følelse av at Real Madrid kommer til å være Citys største utfordrer i kampen om Haaland. BarcelonaBayern München, og PSG er andre potensielle destinasjoner for Dortmund-spissen, men de lyseblå er selvsikre på at de kan tilby et mer fristende tilbud enn disse klubbene kan, ifølge Ornstein.

Pep Guardiola calls Erling Haaland 'a b******' after Man City beat Dortmund  | Metro News

Ornstein skriver videre at også Manchester United skal ha en interesse for Bryne-mannen, men at de er i tvil om interessen er gjensidig fra Haaland og hans representanter.

Dersom Manchester City ikke lykkes med å hente Haaland, så har klubben forberedt andre alternativer. Alexander Isak og Arsenal-linkede Dusan Vlahovic er spillere City holder et øye med, skriver Ornstein.

Guardiolas City ligger på førsteplass i Premier League.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds