The Athletic: Pogba nærmer seg ny Manchester United-kontrakt

Det har vært fremgang i kontraktsforhandlingene mellom Paul Pogba og Manchester United, ifølge The Athletic.

Paul Pogba har entret sitt siste år av sin nåværende Manchester United kontrakt. Hans nåværende kontrakt utløper juni 2022, men partene har frem til nå ikke kommet til enighet og det har lenge vært en frykt for å måtte la 28-åringen forlate klubben gratis til sommeren.

Mandag morgen skriver den troverdige sportsjournalisten David Ornstein at det har vært stor fremgang i forhandlingene mellom franskmannen og de røde djevlene.

Ifølge The Athletic, har de seneste ukene hatt en positiv effekt på Pogba. Franskmannen skal være optimistisk rundt klubben og det er nå en følelse av at midtbanespilleren ønsker å bli værende i Manchester.

Nettstedet skriver videre at det er en rekke faktorer som vil påvirke Pogbas avgjørelse. Prestasjoner i ligaen, klubbens langsiktige visjon og tilbud fra andre klubber er viktige nøkkelpunkter for franskmannens endelige valg.

Nysigneringen Cristiano Ronaldo skal ifølge kilder i Manchester United ha hatt en meget positiv reaksjon i United-leiren. Paul Pogba skal være blant de som har følt mest optimisme rundt storsigneringen, ifølge The Athletic.

Ornstein skriver videre at lørdagens overbevisende seier mot Newcastle var med på å endre Pogbas syn på fremtiden.

28-åringen fortsatte en allerede imponerende sesong med å notere seg for to nye assist. Pogba har nå hele syv assist kun fire kamper inn i sesongen.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds