Dette gjør ekspertene nå – GW36 Fantasy Premier league

Nok en gang står vi foran en svær dobbel GW. Tidligere denne sesongen har disse ukene belønnet de som tør å ta sjanser. Hva er slagplanen foran denne runden? Skal man spille safe og cappe Mo Salah, eller er det på tide å miste all sans og samling og hitte inn Matty Cash og Ademola Lookman?

Ole Kevin:

Denne runden skal jeg benytte Bench Boost og setter bindet på Salah. Jeg Wildcardet før Chelsea sin dobbel for to runder siden, så står med en trio som sannsynligvis spiller ca halvparten av kampene, men noe svinn må man regne med. 

Bench Boost gw 36 - Ole Kevin
Bench Boost gw 36 – Ole Kevin

Det svinnet hadde jeg faktisk ikke regnet med da det gjelder Michael Keane. Jeg tenkte at han var det tryggeste valget inn i et Everton-forsvar, med tanke på spilletid. Men det ser ut til at han har mistet plassen, så da tenker jeg å bytte han til Matty Cash. Aston Villa har en helt ok dobbel på papiret (Borte mot Burnley og hjemme mot Liverpool), men Villa har faktisk tredje best defensive tall siste seks runder, og Cash er involvert en del fremover. 

Utenom det forsvinner Elanga ut av laget til fordel for Gordon, ettersom Everton har 4 kamper de neste to rundene, og Gordon har faktisk fine underliggende tall. Jeg har litt FOMO når det gjelder Son, men ellers fornøyd med laget.

Ola:

I og med at jeg har brukt alle mine chips, blir det for meg 3 ting som veier tyngst fremover: Maksimere DGW i 36 og 37, hente spillere som har noe å spille for de siste rundene, og samtidig flytte mest mulig midler fra benken ut i førsteelleveren. I tillegg bør byttene sikre spillere som i høyest mulig grad er trygge mot rotasjon, og selvsagt at de som kommer inn har vist god form den siste tiden. 

Bench Boost GW36 - Ola

Det mest opplagte byttet for meg denne runden blir å få ut Chris Wood, som har levert skremmende lite målpoeng i et ellers imponerende Newcastle. Inn kommer Richarlison, som blir livsviktig for Everton i nedrykkskampen. Selv om det er noe usikkerhet knyttet til om han blir straffet for å kaste bluss mot Chelsea, forventes ikke dette å gi noe utslag på den kommende runden. 

Ut går også en annen kraftspiss, da Gelhardt kommer inn for Weghorst. Gelhardt kan bli en joker for Leeds i innspurten, men byttet er først og fremst for å finansiere Richarlison, og sikre noen verdifulle kronasjer i banken før innspurten. Fremdeles veldig usikker på hvor kapteinsbindet havner i og med at Salah er ute av laget, men lander nok på Alonso, Kane eller Son. 

Iver:

Denne runden bruker jeg Triple Captain, og tar en råsjans på at Raheem Sterling eksploderer i kampene mot Newcastle og Wolves. Bombesikker på at Sterling starter mot Newcastle og tror City slår tilbake etter et surt semifinale-tap i Champions league. 

Triple captain GW36 - Fantasy Premier League

Jeg har brukt det ene byttet mitt på å få inn Yerry Mina for Reguilon. Mina og Everton spiller for å unngå nedrykk og har et veldig fint program i både GW36 og GW37. Fire kamper på to runder mot lag som har lite eller ingenting å spille for. 

Vurderer også om jeg skal ofre Werner for Richarlison og -4. I så fall er Richarlison aktuell for Triple Captain. 

Tar litt sjanser for å klatre på resultatlistene mot slutten av sesongen. 

 

Øyvind:

2 free transfers på bok skulle gi litt ekstra handlingsrom. Isteden blir jeg tvunget til å gjøre bytter på skadde spillere. Jeg har planlagt bench boost i dobbel GW36 helt siden mars, så det var også litt surt at Crystal Palace endte opp med dobbel i 37 istedenfor 36.

Bench Boost GW36 - Øyvind Fantasy Premier League

Jeg er så klart interessert i å få inn flere av spillerne som har dobbel BÅDE i GW36 og 37. Hadde det ikke vært for den hersens Mikke Mus-cupen i midtuka skulle jeg fått inn Jamie Vardy og cappa han.

Isteden blir det å følge pressekonferansene tett i håp om positive nyheter om Ben White, men hvis de viser seg å være nedslående kommer jeg til å triple på Everton i nedrykksstriden. Inn for Ramsey og White kommer Gray og Mykolenko, da sistnevnte funka bra i Lampards nye 3-4-3-system sist.

Den største diffen ser faktisk ut til å bli at jeg går uten bråkebøtta Richarlison. Kapteinsvalget blir derimot av det kjedelige slaget – Mo Salah.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds