Fantasy premier League

Fantasy Premier League 2020/2021

Våre beste tips til den kommende sesongen.

Vi gjør vårt beste for å gi deg gode tips før Fantasy Premier League sesongen starter, og mellom hver eneste runde.

Denne sesongen har vi gått gjennom alle lagene før sesongstart for å være sikre på at vi ikke går glipp av kuppene på Fantasy.

FPL-gjennomgang av topplagene:

Prisendringer - Fantasy Premier League

  • Mark Johnson has a tibia fracture and he’s gonna be out of the play for 2 months.
    September 18, 2016
  • Dominick R. Blink, a new Shooting Guard from San Francisco has joined the team!
    September 6, 2016

Fantasy Premier League er et virtuelt fantasyspill, eller managerspill.  Fantasy Premier League er det offisielle fantasyspillet for Premier League.

I korte trekk går spillet ut på å være manager for et Premier League-lag. Dette utføres ved å sette opp sin egen tropp på 15 spillere for et angitt budsjett på 100 millioner pund. Deretter velger man for hver enkelt Premier League-runde 11 spillere som skal spille. Poengsystemet er bygget på virkeligheten, og man får poeng for spillere avhengig av hvordan de gjør det i den aktuelle Premier League-runden.

Spillet er et av de største fotballfantasyspillene i verden, med over 5 800 000 brukere [1][2].

FANATSY PREMIER LEAGUE – POENG

Spillerne får poeng for å score mål, servere en målgivende pasning, ikke slippe inn baklengsmål, og bare for å spille i kampen. Poengsystemet er imidlertid ganske detaljert. En forsvarsspiller får for eksempel 6 poeng for å score, mens en spiss bare får 4 poeng. I tillegg er det minuspoeng for gule- og røde kort, selvmål og straffebom. Keeperen kan for øvrig få 5 poeng hvis han redder en straffe.

Etter kampen deles det ut bonuspoeng til kampens tre beste spillere. Hvem dette blir avgjøres av et komplisert system – Bonus Points System (BPS) – som blant annet tar med taklinger, skudd på mål, pasningsprosent og så videre. Men det trenger du ikke tenke så mye på, ettersom alt regnes ut for deg, og legges til spillerne dine.

Kapteinen din får doble poeng, så her gjelder det å velge en av dine beste spillere. Du kan velge ny kaptein hver serierunde.