Dagens Oddstips: To tips til kveldens kamper

 

Leicester City v Sheffield United

To relativt gjerrige lag møtes i kveld klokken 19:00. Leicester har slitt voldsomt de siste rundene, og er i ferd med å rote bort det som tilsynelatende var en sikker topp 4-plass.

Sheffield United kan også blande seg inn i kampen om Champions League-plass med seier i dag. Vinner Sheffield United i kveld, ligger de bare 2 poeng bak Leicester. Men for at det skal være noe som helst håp, bør Manchester United også avgi poeng i kveld.

Vi tror dette blir en kamp der begge lag risikerer lite, og at det derfor blir få sjanser og lite mål.

91% av kampene til Sheffield United har endt med 3 mål eller mindre i år, mens hele 71% har endt med mindre enn tre mål. På den annen side har bare 40% av Leicester sine kamper endt med under 2.5 mål.

Vi tror kampen blir relativt kjedelig mtp antall mål og anbefaler derfor et spill på under 2.5 mål (og at du heller ser Everton v Aston Villa klokken 19:00)

 Under 2.5 mål
Odds – 1.74
@ Coolbet

Everton v Aston Villa

Aston Villa har kniven på strupen, mens middelhavsfareren Everton flyter rundt midt på tabellen. Et hjemmelag med lave skuldre tar i mot et borte lag som kjemper for overlevelse i Premier League.

Aston Villa er, i likhet med både Bournemouth og Norwich, ekstremt dårlige defensivt. Laget slipper inn alt for mange mål, og kommer til å få en utfordring også i dag.

Selv om vi ikke tror på en målfest i kveld, bør det bli minst to mål i denne kampen.

Over 2.0 mål
Odds – 1.51
@ Coolbet

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds