Dagens overgangsrykter – Maddison linkes til Manchester United

 

Dagens overgangsrykter – Maddison linkes til Manchester United

Manchester United skal være i førersetet i kampen om James Maddison. Leicester-spilleren skal væære aktuell for en overgang denne sommeren for rundt 600 millioner kroner.
(Kilde: Independent)

Arsenal skal ha forhørt seg med PSG om en eventuell overgang for forsvarsspilleren Thomas Meunier. Det er snakk om en avtale på rundt 200 millioner kroner, men den står nå i fare ettersom Arsenal ikke greide å ta seg til Champions League.

Manchester United har hatt Kalidou Koulibaly i kikkerten en stund. Napoli har uttalt at de ikke kommer til å akseptere et bud under utkjøpsklausulen på 133 millioner pund.  (Kilde: Corriere dello Sport)

Manchester United og Manchester City kjemper begge med Real Madrid om signaturen til Benfica unggutten João Félix. Overgangssummen kommer trolig til å bikke 1 milliard norske kroner

Også Arsenal ser etter alternativer i Italtia. Sampdoria-duoen Dennis Praet and Joachim Andersen skal være på ønskelisten, og kan komme samlet for rundt 400 millioner i sommer.
(Kilde: Daily Star)

Daily Mail melder at både Bayern og Real Madrid kan komme med bud på nærmere 2 milliarder kroner for Mohamed Salah i sommer.

Flere kinesiske klubber skal være interessert i Pierre-Emerick Aubameyang. Guangzhou Evergrande skal ha komt med bud på 60m Euro for Aubameyang da spissen var i Dortmund. Spissen valgte den gang Nord-London fremfor Kina, men kan altså være på vei til kina i saommer – om ryktene er til å stole på.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds