Dette gjør ekspertene før fristen til GW16

Ole Kevins lag

Spillere inn: Perisic
spillere ut: Mee

Ole Kevin gjør ett bytte denne runden, og venter helt til fristen med kapteinsvalget. Hvem som blir cap kommer an på om City-laget blir lekket, og om Haaland spiller fra start eller ei.

Dette gjør ekspertene før fristen til GW16

Øyvinds lag

Spillere inn: Sanchez & Firmino
spillere ut: Pope & Mitrovic

Øyvind er inne i en svært god periode om dagen, og treffer på det meste han gjør. Før VM-pausen bytter han inn Firmino for en hit (mot Mitrovic). Pope ryker for Sanchez for å få råd til å gjøre byttet.

Øyvind har en litt fiffig løsning på kapteinsvalget.

Hans tips er å sette kapteinsbindet på en annen enn Haaland. Hvis Haaland starter, blir det rolig på serveren og du har tid til å bytte kaptein. Det er hvis Haaland er benka folk får det travelt, men da har du uansett en annen som kaptein, så det går fint.

Øyvind har derfor valgt å gå for De Bruyne som kaptein, og bytter til Haaland om han er i en lekket lagopstilling før fristen.

Dette gjør ekspertene før fristen til GW16

Ivers lag

Spillere inn: Shaw
spillere ut: Schär

Sistemann gjør ett bytte denne runden. Schar ut og luke Shaw inn. Planen var å bytte ut Wilson, men dårlige alternativer på spissplass gjør at Wilson får en sjanse mot Chelsea. Dersom Newcastle-spissen ikke spiller, kommer Andreas inn fra benken.

Dette gjør ekspertene før fristen til GW16

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds