Dette gjør fantasy-ekspertene nå

Tre fantasy-eksperter og en amatør avslører byttene før den kommende runden i Fantasy Premier League.

Ola og Ole Kevin cruiser videre i jakten på topp 10k, mens Øyvind har skumle planer om en formidabel opphenting.

Sistemann, fantasy-amatøren Iver, gjør drastiske grep for å “reparere” skuta og få den på rett kjøl.

Ola sitt lag:

Overall rank: 39.564

Bytter:
Ut:
Brownhill
Inn: Traoré

Dette gjør fantasy-ekspertene nå

Det blir en mye mer forsiktig inngang til GW5. Brownhill går ut, og inn kommer Adama Traore.

Han kommet inn for å bygge bredde inn i runden, noe som gjør det mulig å holde på Antonio litt lenger. Traore er valgt foran Ismaila Sarr rett og slett fordi han har marginalt bedre kampprogram.

Planlegger Wildcard før GW8, og Traore er derfor primært valgt for de tre neste kampene. Han har også et fint program helt frem til GW15, og kan fort beholde plassen etter Wildcardet om han presterer de neste tre.

Videre går kapteinsbindet til Salah, men er fristet til å sette det på Ronaldo igjen.

Ole Kevin sitt lag:

Overall Rank: 63,712

Bytter:
Ut: 
Benrahma(?)
Inn: Raphinha (?)

Dette gjør fantasy-ekspertene nå

Om ikke noe annet dukker opp før fristen, så er planen å bytte ut Benrahma og inn Raphinha.

Selv om Leeds ikke har vist seg fra sine beste side så langt, så har de fine kamper fremover og så får vi satse på at det er nå det snur. Raphinha har hatt 11 avslutninger til nå og er en del involvert fremover på banen.

Og for øyeblikket synes jeg også det holder med en spiller (Antonio) hos West Ham for øyeblikket. Utenom dette så ser laget mitt helt greit ut til denne runden.

Det er et par spillere som er på vippen til å ryke, slik som Toney og Greenwood. Jeg ønsker også å få inn Lukaku til GW7, så får jeg se hvordan jeg finansierer det. Foreløpig står kapteinsbindet på Salah, hårfint foran Ronaldo.

Øyvind sitt lag:

Overall Rank: 1,126,016

Bytter: ingen

Dette gjør fantasy-ekspertene nå

Etter å ha gått inn i GW3 med tidenes bredeste stall har jeg fått røde kort på Reece James og Michail Antonio, samt skader på Ricardo Pereira, Dominic Calvert-Lewin og Eric Dier.

Sistnevnte holdt nullen i 3 kamper på rad før han kom inn på mitt lag. Da tapte Spurs 3-0 mot Palace, og Dier holdt i 11 minutter før han ble skadet.

Dette gjør at jeg ikke får gjort mitt planlagte Salah-bytte uten å ta en hit, så planen er å fortsette med dobbel United fremover i banen og håpe at Patrick Vieira kan gjøre meg den samme tjenesten som han gjorde mot Spurs-gutta mine forrige runde. 

Patrick Bamford var en usikkerhet pga en “pinging hamstring”, men Bielsa sier i pressekonferansen torsdag at det ikke er noe problem. Det eneste byttet blir DCL ut – Bamford inn, og Ronaldo får beholde kapteinsbindet.

Skulle gjerne hatt inn Salah som kaptein, men han er ikke et så soleklart mye bedre valg at jeg gidder å ta -4 for å få det til.

 

Amatøren sitt lag – Iver

Overall Rank: 2 916 957

Bytter (-8 poeng):
Ut: 
Calvert Lewin, Son & Antonio
Inn: Salah, Aubameyang, Dennis

Dette gjør fantasy-ekspertene nå

Wildcardet ble en enorm nedtur med flere dårlige valg og en solid dose uflaks. Nå er det 89 og 84 poeng opp til ekspertene i spalten. 

Omtrent halve laget jeg satte opp på wildcardet endte med å bli suspendert eller skadet i løpet de første to rundene. 

Pereira, Pépé, Son og Calvert Lewin har alle vært eller er skadet, mens Reece James og Antonio har pådratt seg karantene på grunn av røde kort. 

Alt dette resulterte i en skikkelig bytte-bonanza før den kommende runden. Calvert Lewin, Antonio og Son har blitt kasta på dør til fordel for Aubameyang, Salah og Dennis

Det betyr med andre ord -8 poeng for byttene og trolig nok en runde med røde piler. Trøsten er at laget ser noe mer balansert ut, og at jeg forhåpentligvis kan begynne å klatre på overall-rankingen fremover. 

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds