Fantasy Premier League - Fantasytips og artikler

Fantasy PL – Spillerne du må ha på laget nå

 

Dette er spillerne du må ha på Fantasy de neste rundene:

Trent Alexander-Arnold

Gullgutten på Liverpools høyreback har levert svakt de siste fem kampene. Null rene bur og kun èn målgivende. Borte mot Crystal Palace denne helgen er det forhåpentligvis slutt på poengtørken.

To hovedpoeng forsvarer at du bruker 7.2 millioner på å få Alexander-Arnold inn på laget ditt:

  • Crystal Palace har scoret færrest mål på hjemmebane denne sesongen, og Liverpool har sluppet inn færrest mål på bortebane.
  • kun Kevin De Bruyne (43) har skapt flere sjanser enn Alexander-Arnold (42) på de første tolv kampene.

I tillegg til disse to punktene, er det verdt å nevne at Liverpool har fem fine kamper før Boxing-day. Dert er verdt å nevne at Liverpool

Tippekonkurranse – 5500 kroner i potten hver eneste uke!

Fantasy PL - Spillerne du må ha på laget nå

Sadio Mané

Det siste poenget med Trent, gjelder også for Sadio Mane.

Midtbanespilleren med flest poeng hittil er et åpenbart valg – spesielt når motstanderen denne runden er Crystal Palace. Alternativet Salah er langt mer ufortsigbart grunnet ankelskaden han sliter med.

 Sadio Mané har scoret i alle sine siste fire kamper mot ørnene og har i tillegg syv mål på ni ligakamper mot Palace – flere enn mot noen andre lag. Mane er i meget god form og har scoret tre mål og tre assist på de siste fem kampene, hvor Liverpool har møtt både Leicester, Tottenham, Manchester United og Manchester City.

På bortebane er Mané den Liverpool-spilleren med flest skudd på mål og flest mål i Liverpool – som gjør Mané til en av helgens åpenbare kapteinsvalg. 

Jamie Vardy

Ligaens toppscorer er udiskutabel med den målformen han er i nå. Seks mål og 46 poeng på de siste fire kampene er ellevilt, hvor fire av de seks har kommet på fremmed gress. Jamie Vardy er fus i alt og spiller samtlige minutter og seiler opp som spissen alle bør ha på laget resten av sesongen. En liten hake akkurat denne helgen er at Brighton har vært nokså imponerende defensivt denne sesongen, med seks innslupne mål på hjemmebane (like mange som Liverpool). Men den haken er ikke stor nok til å overse Vardy, som har hatt fri hele landslagspausen, og som har flest poeng av alle denne sesongen med 7,6 poeng i snitt på de første 12 kampene.

 Jamie Vardy er et solid kapteinsvalg hver eneste helg.

Fantasy PL - Spillerne du må ha på laget nå

MÅ PÅ – Leicester-forsvarere

Pereira og Söyüncü. Har du pengene til å kjøre på med Pereira, er det det beste valget. Trenger du en billigere Leicester-forsvarer er Söyüncü det beste valget. I likhet med Liverpool har Leicester fem kamper som tilsier at både forsvars- og angrepsspillere kommer til å ta poeng. Dert forutsetter selvsagt at de fortsetter i samme spor som før landslagspausen.

Wildcard?

Dersom du fremdeles har et Wildcard å bruke, er det flere spillere du bør vurdere før denne runden. I tillegg til de vi har nevnt er Rico og Lundstram to spillere som bør være bankers på alle lag. På midtbanen er spillere som Martial, Son og De Bruyne våre heteste tips akkurat nå.

På topp bør du ha Vardy. Men trenger du et billigere alternativ, er Raul Jimenez et godt alternativ. Har du mer penger i banken, kan du få godt betalt for Aubameyang de neste rundene.

Lykke til med laget den kommende runden!

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds