Fantasy-tips | Gameweek 8

Fantasy-tips
Gameweek 8
Frist: Fredag 17:00

Trippelen alle “må” ha

Salah, Son og Kane er tre spille alle må eller bør ha på laget sitt inntil videre. Når det er sagt kan det være for sent å hoppe på alle tre om du ikke har noen av de tre p.d.d.

Det er sjeldent feil å bare la Salah stå på laget gjennom hele sesongen. Samtidig kan man vurdere å droppe Tottenham-dobbelen etter denne runden, men det kommer vi til å se nærmere på når det blir aktuelt.

Skal du slå kompisene i venneligaen eller klatre på overall-rankingen, må du ta sjansen på å sette inn spillere som andre ikke har på laget sitt.

Våre tre heteste tips til de kommende rundene:

Vi har plukket ut tre spillere vi mener kommer til å være blant de beste spillerne den kommende perioden, samtidig som de samme tre spillerne også er spillere som kommer til å gi et solid byks på Overall-rankingen om de faktisk leverer.

Raheem Sterling – 11.5m

Sterling har blanket i tre av seks kamper til nå denne sesongen. Med bare 2 mål og en målgivende står engelskmannen med “fattige” 32 poeng etter 6 kamper.

Vi forventer at Sterling i løpet av en hel sesong, kommer til å levere mellom 25 og 35 målpoeng gitt at han holder seg skadefri.

Kevin De Bruyne – 11.5m

City-sjefen spilte 90 minutter mot Sheffield United forrige helg. Tar vi med Champions League-kampene har De Bruyne nå fem målgivende på sine tre siste kamper.

Kevin De Bruyne må på laget, enten i tospann med Sterling eller i stedet for Sterling.

Timo Werner – 9.3m

Jorginho har mislyktes fra straffemerket flere ganger den siste måneden. Det betyr at Timo Werner etter alle solemerker kommer til å ta straffene fremover.

Werner har fått sjansen fra straffemerket tre ganger allerede i Champions League, og har scoret på alle.

Werner har etter en seig start levert 25 poeng på de tre siste kampene. Når Werner bare koster 9.3m og i tillegg kommer til å ta straffene for Chelsea fremover, må han inn på Fantasy-laget.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds