FIFA fjerner spillenekten – brasilianerne blir spilleklare likevel

Spillere som ble kalt opp til landslagsoppdrag for Brasil, Chile, Mexico og Paraguay har fått tillatelse av FIFA til å delta i helgens Premier League-kamper, ifølge Sky Sports. 

Onsdag ble det offentligjort at FIFA nektet åtte brasilianske spillere å delta i helgens Premier League-kamper. Avgjørelsen kom etterfulgt av en forespørsel fra det brasilianske fotballforbundet.

Sent fredag kveld derimot, oppsto det en ny vending i saken. Etter omfattende samtaler mellom FIFA, FA, Premier League og representanter fra Brasil, Chile, Mexico og Paraguay kom partene omsiders til enighet om å frafalle spillernes spillenekt , skriver Sky Sports.

Spillenekten var opprinnelig gyldig over en femdagers periode fra 10. til 14. september.

Vedtaket kom sent fredag kveld, kun i overkant av tolv timer før helgens runde sparker av.

Dermed blir følgende spillere likevel spilleklare denne helgen:

Ederson – Manchester City
Gabriel Jesus – Manchester City
Alisson – Liverpool
Fabinho – Liverpool
Fred – Manchester United
Thiago Silva – Chelsea
Raphinha – Leeds

Robert Firmino var opprinnelig blant de åtte spillerne som mottok spillenekten fra FIFA, men Liverpool-manager Jurgen Klopp bekreftet tidligere denne uken i en pressekonferanse at angrepsspilleren er skadet og vil dermed trolig ikke være spilleklar denne helgen.

Ukens trippel runde 5

Dessverre så gikk kun to av tre spill inn i forrige spalte. Tottenham gikk på et overraskende 2-0 tap mot Crystal Palace. Tottenham klarte å

Les videre

Siste Nyheter

Tottenham-legende Jimmy Greaves er død

Tidligere Tottenham, Chelsea og England spiss Jimmy Greaves døde i en alder av 81. Tottenham bekreftet nyheten i en uttalelse søndag morgen. «Vi er ekstremt