FPL – På tide med Manchester City-trippelen?

Manchester City har startet sesongen svakt og ligger foreløpig på en 13.plass på Premier League-tabellen.

Etter sesongens 8 første kamper viser fasiten – 1 i målforskjell (10-11), tre seire, tre uavgjort og to tap.

Det er foreløpig ingen krise for Pep & co, men det må snu snart om Manchester City skal kjempe om ligatittelen. Manchester City er “bare fem poeng” bak Liverpool om vi tar utgangspunkt i at kampen til gode ender med tre poeng.

Vi tror den dårlige trenden snur for Manchester City og det ganske fort. Passende nok har de lyseblå fra Manchester det beste programmet av samtlige lag i Premier League. Med andre ord er dette et perfekt tidspunkt å satse på City-spillere på Fantasy Premier League.

Manchester City-spillere må inn på laget, spørsmålet er bare hvor mange? Vi mener to offensive + en forsvarer er det optimale, men at tre offensive City-spillere også er innenfor rimelighetens grenser.

Det er på tide å se til den lyseblå delen av Manchester, for dette er de kommende kampene:

  • Burnley (H)
  • Fulham (H)
  • Man United (B)
  • West Brom (H)
  • Southampton (B)
  • Newcastle (H)

Her er våre fire favoritter i Manchester City:

João Cancelo, Manchester City (£5.5M)

To tøffe kamper på rappen har resultert i 1 og 3 poeng for Cancelo. Fixtureswingen  før den kommende runden bør være grunn nok i seg selv for å vurdere Joao Cancelo til 5.5m.

En perfekt erstatter for alle som sitter på Coady, Saiss eller Boly.

De neste to kampene (Fulham og West Brom) er kanskje de peneste kampene man kan se med offensive fantasyøyne. Cancelo ser ut til å være spikret på Guardiolas venstreback, og kan få med seg målpoeng enten i form av målgivende eller scoring.

Om du ikke har behov for å ruste opp i forsvar, bør du se på Manchester Citys offensive spillere.

Kevin De Bruyne (£11.6M)

Bør inn på alle lag før den kommende runden. Per dags dato er KDB bare eid av 18% på Fantasy, og er nesten som en diff å regne. Han er hjernen og hjertet i City-laget, og kommer til å levere grovt med poeng i programmet som venter.

Fernan Torres (£6.9M) kan være et budsjettalternativ. Spanjolen har startet tre Premier League-kamper på rad for Manchester City. Vi anbefaler dog at du tar deg råd til KDB. Det er nok av gode budsjettalternativ på andre lag.

Raheem Sterling (£11.5m)

Raheem Sterling har skuffet stort den siste tiden tiden. Sesongen startet helt gjennomsnittlig med 5, 2, 9 og 11 Poeng. Etter det har poengfangsten stoppet opp, og Sterling kan kun skilte med 7 poeng på de fire siste kampene.

Når programmet nå snur for City, kan Sterling være en fin sjanse å ta for spillere som trenger å klatre på overall-rankingen eller i privat-ligaer.

I skrivende stund eies Sterling av bare 4.7% av alle Fantasy-managere, og oddsen for at Sterling scorer mål mot Burnley tyder på at vi kan forvente at den dårlige trenden snur mot Burnley.

Sterling scorer      – 1.92
Sterling scorer 2+ – 6.25

Rundens råsjanse – Aguero (£10.3m)

Føler du deg skikkelig vågal før den kommende runden – kan du ta sjansen på at Sergio Aguero er tilbake i Guardiolas startellever.

Vi har ingenting å gå etter denne sesongen, men Aguero er Aguero. Får han sjansen fra start er det i følge bookmakere en 60% sjanse for at han scorer og rundt 25% sjanse for at han scorer 2 mål eller mer.

NB: Nick Pope er ute med skade. 

Aguero scorer      – 1.60
Aguero scorer 2+ – 4.30

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds