FPL: På tide med Wildcard?

 

 

Svært mange spillere har allerede aktivert wildcardet sitt på Fantasy Premier League, og som et resultat av dette har det vært enorme prisendringer på spillet den siste uka.

Er du misfornøyd med det laget ditt har levert til nå, eller ser du kanskje mørke skyer i horisonten? Da er det kanskje på tide å aktivere wildcard.

Om du har to bytter, eller vil aktivere wildcard, har vi noen tips til spillere du bør ha med på laget ditt fremover:

John Lundstram

FPL: På tide med Wildcard?Lundstram bør være på alle lag på Fantasy. Sheffield United-spilleren er kategorisert som forsvar på spillet, men spiller fast på midtbanen. Selv om han koster bare 4.1m, er han en spiller som trolig kommer til å sanke poeng denne sesongen. Han er den perfekte “enabler” på spillet denne sesongen. “Enablere” er spillere som gir plass til dyrere spillere, samtidig som de selv kan levere bra med poeng.

Hopper du på Lundstram nå, får du sannsynligvis med deg prisstigninger opp til 4.5/4.6. Gitt at han fortsetter å spille fra start i Sheffield United – noe som ser sannsynlig ut med tanke på det ha har levert i de to første kampene. Han bør være bankers fra start i runde 3,5 og 8, men kan også vurderes de andre rundene. Sheffield United ser solide ut bakover, og Lundstram er en av spillerne på laget som har høyest kombinert xG og xA på laget.

Anthony Martial

Veksler mellom å spille spiss/ving i løpet av kampene, og har scoret i begge kampene så langt i år. To ganger 7 poeng er fasiten, og til prislappen 7.7m er det absolutt godkjent, særlig med tanke på at Martial ikke har fått et eneste bonuspoeng så langt. Skal du velge mellom Martial og Rashford, er vi overbevist om at Martial er det beste valget. De kommer sannsynligvis til å levere ganske likt denne sesongen, men Martial er millionen billigere.

Teemu PukkiFPL: På tide med Wildcard?

Fire mål på de to første kampene (hat-trick mot Newcastle) er en vanvittig måte å åpne Premier League-sesongen på. Pukki har tatt PL med storm, og nå skal ALLE ha han på laget. På litt over en uke hat prisen steget fra 6.5 til 6.8, og det ser ikke ut til å stoppe der. Med mål eller målgivende den neste runden, er vi overbevist om at Pukki koster minst 7 millioner før runde 4.

Chelsea, West Ham og Manchester City venter de neste tre rundene. Pukki viste mot Liverpool at han er farlig også mot storlagene, men mot Manchester City kan det fort være at Pukki bør bli henvist til benken på FPL-laget ditt.

Tørr du å ikke ha Pukki på laget?

Harry Kane / Son

Newcastle står for tur, før Spurs skal gjeste Emirates i runde 4. Etter dette venter Palace, Leicester, Southampton, Brighton og Watford.

Nord-London oppgjøret i runde 4 bør ikke skremem deg fra å få inn enten Kane eller Son før Newcastle-kampen. Kanskje bør man få inne begge to?

Vårt tips er at du går for enten Kane eller Son. Begge to kan bli litt “overkill”, men går du uten begge kan det bli syv nervepirrende runder i vente.

Sadio Mane

Vi mener Mane er det beste valget på Liverpool per nå. Er jevngod med Salah og koster en million mindre. Den millionen kommer godt med om man også skal ha Kane og Sterling på laget.

Slik Liverpool har sett ut de to første kampene, anbefaler vi maks 2 spillere. Mane + Van dijk/TAA eller Firmino.

Raheem Sterling

FPL: På tide med Wildcard?

 

Vi trenger vel ikke utdype dette for mye. Sterling bør være i alle lag. Manchester City har et fint program de neste rundene, og Sterling ser ut til å være i kjempeform.

BANKERS

Arsenal?

The Gunners møter Liverpool og Tottenham de neste to rundene. Det er kanskje ikke nå det er smartest å laste opp med Arsenal-spillere. Fra og med runde 5 har de 11 kamper fine kamper + en kamp på Old Trafford.

Vi anbefaler å avvente til runde 5 tidligst. Etter dette kan spillere som Ceballos, Lacazatte, Pepe og Aubameyang vurderes. Per nå er det Aubameyang og Ceballos som frister mest, men kanskje kan en spiller som David Luiz vise seg å være en åpenbaring? Vi synest dog prisen er noe stiv til Arsenal-forsvarer å være.

Chelsea?

Chelsea har et nydelig program fremover, og vi har tre Chelsea-spillere på blokka – Emerson, Mason Mount og Tammy Abraham.

Emerson er bankers på venstrebacken og er ofte med fremover. Med xG på 0,4 og xA på 0,3 ser Emerson ut til å være et spennende valg i forsvar til 5.5.

Mount leverte forrige runde, og er et billig alternativ på midtbanen. Prislappen er nå på 6.1m, og det virker som han er så godt som fast i Lampards XI. Med lettere kamper fremover kan det by på flere runder med poeng for den unge engelskmannen.

 

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds