Hvilke lag bør du hente spillere fra?

Det er fortsatt 15 Gameweeks igjen, men allikevel føles det som at vi nærmer oss en form for innspurt i Fantasy-sesongen, i tillegg kommer det en haug av doble og blanks fremover, som er svært avgjørende for din sluttplassering i mini-ligaer mot kjepphøye bedrevitere. Det er bare en måte dette kan løses på, DU blir den kjepphøye bedreviteren gjennom å vinne ligaen. En måte du kan gjøre det på er gjennom planlegging, og gjennom rundene som kommer velge spillere som hvertfall spiller i rundene som kommer.

Blanks og Dobbel

Jeg har kikket på informasjonen vi har tilgjengelig med fokus på de fem kommende rundene (GW24-28), og hvilke lag vi bør hente spillere fra. Det bør også nevnes at GW29 er en dobbel Gameweek hvor ca halvparten av lagene vil spille to kamper, men vi vet foreløpig ikke hvem. Det kommer nok en artikkel om det når den tid kommer.

Uansett så har jeg foreløpig fokusert på lagene som ikke blanker de neste fem, slik at man kan stille med så mange mann som mulig, forhåpentligvis fulltallig, da spesielt i GW25 og GW28, hvor mange lag ikke spiller.

Derfor bør man ikke bytte inn spillere fra Manchester United, Newcastle, Brighton og Brentford som ikke spiller i Gameweek 25. Samt Southampton, Manchester City, Leicester, West Ham og Tottenham som ikke spiller i GameWeek 28. 

Vi vet ikke hvilken av Liverpool-Fulham og Wolves-Leeds som blir blank i Gameweek 28. Dette blir avgjort 28. Februar da Leeds møter Fulham i FA-Cupen. Laget som går videre i Cupen vil blanke i Gameweek 28.

Dette gjør situasjonen litt kinkig, ettersom Liverpool og Wolves, sammen med Arsenal og Everton spiller to kamper i Gameweek 25.

Så hvilke lag bør og kan man hente spillere fra ut fra hvem som spiller i GW 25 og 28?

Arsenal (Dobbel i GW25)

Aston Villa

Bournemouth

Chelsea

Crystal Palace (Dobbel i GW27).

Everton (Dobbel i GW25)

Fulham (Kan blanke i GW28)

Leeds (Kan blanke i GW28)

Liverpool (Dobbel i GW25, kan blanke i GW28)

Nottingham

Wolves (Dobbel i GW25, kan blanke i GW28)

Er det noen av disse igjen man bør styre unna med tanke på dårlig kampprogram?

Bournemouth møter City, Arsenal og Liverpool i GW25-27 og Nottingham Forest møter City, Tottenham og Newcastle i samme periode. Derfor vil jeg personlig ikke velge spillere fra disse to klubbene.

Det kan også nevnes at Palace møter Liverpool, City og Arsenal i 3 ut av 6 kamper, og at Wolves møter Liverpool, Tottenham og Newcastle i samme periode. Men disse to klubbene har også en dobbel i henholdsvis GW27 og GW25, så man kan inkludere kurante billigspillere herfra og få en ekstra kamp på kjøpet.

Ni aktuelle lag å hente spillere fra:

  • Arsenal (Dobbel i GW25)
  • Aston Villa
  • Chelsea
  • Crystal Palace (Dobbel i GW27).
  • Everton (Dobbel i GW25)
  • Fulham (Kan blanke i GW28)
  • Leeds (Kan blanke i GW28)
  • Liverpool (Dobbel i GW25, kan blanke i GW28)
  • Wolves (Dobbel i GW25, kan blanke i GW28)

Selv vil jeg fokusere å hente spillere fra lagene over, ettersom de spiller 5 eller 6 kamper neste 5 Gameweeks. Hvem du velger får nesten være opp til meg, jeg prøver bare å være hjelpsom. Uansett, så gjelder det å ha tunga rett i munnen fremover, da blanks- og dobbelannonseringer kommer på løpende bånd. Uansett, ønsker jeg deg lykke til i rundene fremover, og takk som leste artikkelen!

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds