Kjøper Solskjær flere?

Etter et allerede meget godt overgangsvindu og en strålende sesongstart for Manchester United, rettes nå fokuset tilbake til overgangsmarkedet. Først og fremst vil det nok handle om salg og utlån av spillere, men også hvem som eventuelt kommer inn portene på Old Trafford. Hvem kan fortsatt være aktuelle for en overgang til Manchester-klubben?

Den franske unggutten og midtbanespilleren Eduardo Camavinga har vært en gjenganger i sommerens overgangsrykter. 18-åringen spiller i Rennes, og på sine 35 kamper noterte han seg med ett mål og to assists forrige sesong. Denne sesongen har Camavinga spilt fra start i de to serierundene som så langt har vært i Ligue 1. Det ryktes at Rennes og manager Bruno Génésio er frustrert over situasjonen med mange overgangsrykter om den unge midtbanespilleren.

De mener at alt som skjer med rykter og saker utenom fotballbanen påvirker ham, og ønsker å få en avklaring på det hele så raskt som mulig. Kontrakten til Camavinga går ut neste sommer, men det virker mer sannsynlig med en overgang i sommer. Fra Uniteds hold virker det som at jobbingen med en overgang for den unge franskmannen er satt på pause. Det har blitt spekulert i at det vil være mer aktuelt med en overgang dersom Paul Pogba skulle forsvinne i dette overgangsvinduet.

En annen gjenganger i ryktespaltene er den 30 år gamle høyrebacken Kieran Trippier. Han er en kjent skikkelse for de som har fulgt med på Premier League, med tre år i Burnley (2012-15) etterfulgt av fire år i Tottenham (2015-19). To sesonger i Spania og Atletico Madrid ble kronet med ligagull i siste sesong og gode opptredener i EM.

Allerede i første serierunde fikk man på nytt se en Aaron Wan-Bissaka som har langt mer å bidra med defensivt enn offensivt. Det er her det kan være et rom å fylle med f. eks Trippier. United skal ha vært i dialog med Atletico Madrid om en overgang, men samtalene har ikke ført til noen enighet rundt en pris for backen. Ryktene har stort sett sagt en pris rundt 30 millioner pund, og dette er ikke en pris United skal være villige til å betale. Da kan det hende at forsterkningen på back heller hentes fra egne rekker, og at det er portugisiske Diogo Dalot som skal utfordre AWB på høyreback. 22-åringen var på utlån i AC Milan forrige sesong, og gjorde sine saker bra med 21 kamper og ett mål.

Andre navn som har blitt nevnt, er blant annet Saúl Ñiguez fra Atletico Madrid, Leon Goretzka i Bayern München og Ruben Neves i Wolves. Ingen av disse overgangene virker ikke særlig sannsynlig, med tanke på hvor lite det skrives om fra journalister i de ulike landene. Det kan nok heller virke som agentarbeid rundt spillerne, for å vekke interesse rundt dem. Innimellom blusser det opp med rykter rundt Cristiano Ronaldo, som ryktes bort fra Juventus. Det virker likevel mest sannsynlig at Manchester United tenker seg en midtbanespiller som en eventuell fjerde signering denne sommeren.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds